Huvudtalare på
Ekonomi & Företag 2023

David JP Phillips & Micael Dahlen

Framtidsspaning på världsekonomin och förbättrat självledarskap. Det är fokusämnena för årets huvudtalare då Micael Dahlen och David JP Phillips gästar oss. Läs mer om deras respektive föreläsningar här:

David JP Phillips – bestäm hur du ska må i föreläsningen The Angels & Devils Cocktail
Micael Dahlen – framtidsspaning i föreläsningen Sen då?

Ta del av detta och mycket mer – helt kostnadsfritt!

 

Om Ekonomi & Företag
Mötesplatsen där ekonomi och redovisning står i fokus. Här får du verktygen att effektivisera ekonomiflödena genom 40 inspirerande seminarier och en utställning fylld med innovationer och nya smarta lösningar som gör ekonomin enklare. Två kostnadsfria dagar fyllda med inspiration som hjälper dig och ditt företag att lyckas.

Varmt välkommen 27-28 september på Kistamässan!

Dela i sociala medier:

Andra inlägg
som kan passa dig:

Penningtvättslagen, en utmaning för hela ekonomibranschen

Penningtvättslagen, en utmaning för hela ekonomibranschen Text: Gunnar Jacobson Partner, Regtech Solutions AB På samma vis som banker och finansbolag, så omfattas bolag som arbetar med ekonomisk rådgivning av de allt tuffare kraven i Penningtvättslagen. Det ställer stora krav på verksamheten, vilket betyder tydliga rutiner och processer för förbättrad kundkännedom och riskkontroll. Media rapporterar om

Läs mer »
Qred

10 tips inför att du ska ta ett företagslån

Att ta ett lån till sitt företag kan kännas läskigt. Du kanske aldrig har ansökt om det tidigare? Som företagare finns det ibland ett stigma över att lån ska behöva vara lika med något negativt. Det kan inte vara längre från sanningen. Det finns många anledningar till att ta ett företagslån. Ett kan vara att man behöver ett tillfälligt tillskott p g a en svacka eller lågsäsong. En annan kan vara att det är för att skapa tillväxt och investera i sitt företag.

Läs mer »
Scroll to Top