Plats:

Kistamässan

Datum:

25-26 sep 2024

Huvudtalare på
Ekonomi & Företag 2023

David JP Phillips & Micael Dahlen

Framtidsspaning på världsekonomin och förbättrat självledarskap. Det är fokusämnena för årets huvudtalare då Micael Dahlen och David JP Phillips gästar oss. Läs mer om deras respektive föreläsningar här:

David JP Phillips – bestäm hur du ska må i föreläsningen The Angels & Devils Cocktail
Micael Dahlen – framtidsspaning i föreläsningen Sen då?

Ta del av detta och mycket mer – helt kostnadsfritt!

 

Om Ekonomi & Företag
Mötesplatsen där ekonomi och redovisning står i fokus. Här får du verktygen att effektivisera ekonomiflödena genom 40 inspirerande seminarier och en utställning fylld med innovationer och nya smarta lösningar som gör ekonomin enklare. Två kostnadsfria dagar fyllda med inspiration som hjälper dig och ditt företag att lyckas.

Varmt välkommen 27-28 september på Kistamässan!

Scroll to Top