Nå ut till fler

Öka er exponering & ROI

Vi ger dig ett komplett monterpaket med allt du behöver. Oavsett vilken monterstorlek du väljer, är den byggd och redo när du anländer. Det är bara att dyka upp på Kistamässan och börja göra affärer!

I montern ingår: Golvyta, grundavgift, vita väggar, matta, ett eluttag 220V, en spotlight per tre kvm, städning samt företagsnamn och
monternummer i utställarlistan.

EasyGo

Ett servicepaket inom digital marknadsföring

Utforska EasyGo – våra marknadsföringspaket som är skräddarsydda för att maximera din synlighet både online före mässan och på plats under evenemanget. Med EasyGo får du inte bara digital exponering i förväg för att locka besökare till din monter, utan du får också en imponerande närvaro på mässgolvet vilket säkerställer att dina budskap når rätt målgrupper och potentiella kunder.


Klicka nedan för att utforska mer om EasyGo och de olika paketen:

easygo_logo_ekonomi&foretag

Få fler leads genom att sticka ut ur mängden

Ekonomi & Företag är en perfekt mötesplats om du vill placera ditt företag top of mind hos ca 2000 besökare. Alla utställare har montrar, men inte alla har en exklusiv plats för ytterligare exponering. Tillsammans kan vi skapa ett skräddarsytt paket med allt från föreläsningar till sponsring av scener, nätverksträffar, extra branding på plats och mycket mer. Det är bara fantasin som sätter stopp för hur du kan stå ut från mängden och synas mer än dina konkurrenter.

Kostnadsfria marknadsföringsverktyg för alla utställare

Vi hjälper dig att maximera ditt deltagande och se till att rätt besökare kommer till din monter. Inför ditt mässdeltagande får du ett par helt kostnadsfria marknadsföringsverktyg för att boosta ditt deltagande!

Du får digital inbjudan, egen företagsprofil på vår webb och mässbanner som du kan använda för att marknadsföra ditt deltagande. Du har även möjlighet att delta på vår kostnadsfria utställarkurs som får dig att bli riktigt grym på att skaffa nya leads på mässan!

Signa upp på
vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera får du tillgång till värdefullt innehåll direkt i din inkorg, vilket håller dig informerad och steget före. Missa inte chansen att förbättra din kunskap och hålla kontakten med vårt community!

Scroll to Top