6

anledningar till
att besöka mässan!

Majoriteten av våra besökare är nöjda eller mycket nöjda med besöket på mötesplatsen och återkommer år efter år. Ta reda på varför du bör besöka årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare.

1.

Omfattande seminarieprogram med branschexperter - helt kostnadsfritt!

Med över 40 föreläsningar får du ta del av de senaste uppdateringarna inom skatt, moms och redovisning, samt ny kunskap om digitalisering, AI, hållbarhet och omvärldsbevakning. Lär dig hur du kan effektivisera din verksamhet och hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna och utmaningarna.

2.

Inspireras & få nya idéer.

På Ekonomi & Företag presenteras de senaste innovationerna och nyheterna inom ekonomi och redovisning av branschens främsta experter. Som besökare har du möjlighet att hämta inspiration för att utveckla din verksamhet och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom ditt område – så att du inte hamnar efter i utvecklingen.

3.

Träffa över 80 ledande organisationer.

På Ekonomi & Företag får du möjlighet att träffa över 80 ledande organisationer som erbjuder produkter och tjänster riktade mot ekonomer och företagare i små och medelstora företag. Utställarna erbjuder exempelvis:

 • Affärssystem
 • Elektronisk fakturahantering
 • HRM och lön
 • Kontorsapplikationer
 • Beslutsstöd
 • IT-stöd
 • Outsourcing
 • Bolagstjänster
 • Bank
 • Försäkring
 • Byråverksamhet
4.

Träffa andra verksamma i branschen.

På mässgolvet samlas över 2000 besökare och över 80 utställande organisationer. Detta skapar ett fantastiskt tillfälle att nätverka med personer som är verksamma inom samma bransch. 

5.

Co-working - ta med dig jobbet till mässan.

Offra inte två dagar kompetensutveckling för det där mötet som inte gick att flytta. Ta med ditt arbete till mässan istället och njut av en dedikerad co-working-yta. Här kan du arbeta ostört och kombinera din arbetsdag med föreläsningar, nätverkande och nyheter.

6.

Smart event - nätverkande på en ny nivå.

På Ekonomi & Företag är din namnbricka även ditt digitala visitkort.

Varje utställare har en Smart Badge-läsare. När du håller upp namnbrickan mot läsaren byter du och utställaren uppgifter. I slutet av dagen får du en sammanställning över alla utställare du har “blippat”. Utställaren i sin tur får dina kontaktuppgifter och kan då enkelt skicka fortsatt information.

Ibland klickar man lite extra med en utställare och ni kan vilja byta mer detaljerad information med varandra. Utställaren kan då skanna din namnbricka med sin telefon och göra noteringar som underlättar inför framtida kontakt.

0 %

av besökarna fick ett bra eller
mycket bra intryck av mässan

0 %

av besökarna skulle rekommendera
mässan till en vän eller kollega

0 %

av besökarna spenderade
mer än fyra timmar på mässan

Om mötesplatsen

Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs
i samarbete medvår huvudpartner Srf konsulterna.

Vanliga frågor

Har du funderingar?
För att göra det enklare för dig så har vi samlat
vanliga frågor och svar.

Scroll to Top