VARFÖR BESÖKA?

7 anledningar till att besöka Ekonomi & Företag

Majoriteten av våra besökare är nöjda eller mycket nöjda med besöket av mötesplatsen och återkommer år efter år. Ta reda på varför du bör besöka årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare.

Mentalisten och förefattaren Henrik Fexeus föreläste om kreativitet 2019.

Få ny kunskap genom kostnadsfria föreläsningar

På mötesplatsen får du möjligheten att ta del av ett 40-tal kostnadsfria föreläsningar som har en blandning mellan ekonomi, ledarskap och entreprenörskap. Du får även ta del av de senaste nyheterna inom skatt, moms, omvärldsbevakning etc.

Inspireras och få nya idéer

Detta är mötesplatsen för nytänkande och vi som arrangör vill att det ska vara en kreativ miljö, som inspirerar och ger energi samt visar upp hur branschen kan och bör utvecklas. Utställningen är en aktiv och bubblande mötesplats där utställarna bjuder på produktpresentationer och innovativa lösningar. 

TRÄFFA ÖVER 80 LEDANDE ORGANISATIONER​

På Ekonomi & Företag får du möjlighet att träffa över 80 ledande organisationer som erbjuder produkter och tjänster riktade mot ekonomer och företagare i små och medelstora företag. Utställarna erbjuder exempelvis:

 • affärssystem
 • elektronisk fakturahantering
 • HRM och lön
 • kontorsapplikationer
 • beslutsstöd
 • IT-stöd
 • outsourcing
 • bolagstjänster
 • bank
 • försäkring
 • byråverksamhet

Träffa andra verksamma inom branschen

På mässgolvet samlas nära 3000 besökare och över 80 utställande organisationer. Detta skapar ett fantastiskt tillfälle att nätverka med personer som är verksamma inom samma bransch. Träffa dem i utställningen eller på det årliga branschminglet.

NYHET: Co-Working AREA

På Ekonomi & Företag kommer du, förutom alla våra partners fantastiska lounger, också hitta en dedikerad 234 kvadratmeter stor co-working-yta. Här kan du arbeta i lugn och ro när du behöver det. Allt för att du ska kunna kombinera ditt arbete med alla de föreläsningar, nätverkande och nyheter du hittar på Ekonomi & Företag. Det bästa av två världar!

HÅLL ER KONFERENS HOS OSS

Har ditt företag planer på att hålla en intern konferens, AW eller kickoff till hösten? Passa på att ha det före, under eller efter Ekonomi & Företag.

På Kistamässan kan vi erbjuda ett flertal olika konferenslokaler. Ni kan fritt designa sittningen, beställa catering och kombinera konferens med ett besök på Ekonomi & Företag. Planera in detta redan nu – mer information och bokning sker via josefin.holmberg@easyfairs.com.

SMART EVENT

Vi vill göra mässupplevelsen så smidig som möjligt för våra besökare. Därför är din namnbricka inte enbart en namnbricka – den är också ditt digitala visitkort.

Varje utställare har en Smart Badge-läsare. När du håller upp namnbrickan mot läsaren byter du och utställaren uppgifter. I slutet av dagen får du en sammanställning över alla utställare du har “blippat”. Utställaren i sin tur får dina kontaktuppgifter och kan då enkelt skicka fortsatt information.

Ibland klickar man lite extra med en utställare och ni kan vilja byta mer detaljerad information med varandra. Utställaren kan då skanna din namnbricka med sin telefon och göra noteringar som underlättar inför framtida kontakt.

Om mötesplatsen

Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samarbete med
vår huvudpartner Srf konsulterna

Vanliga frågor

Har du funderingar? För att göra det enklare för dig så har vi samlat
vanliga frågor och svar.
0 %
av besökarna fick ett bra eller mycket bra helhetsintryck av mässan
0 %
av besökarna skulle rekommendera mässan till en vän eller kollega
0 %
av besökarna kommer att besöka mässan igen
Scroll to Top