En mötesplats för
ekonomer och företagare

Ekonomi & Företag är en mötesplats för ekonomer och företagare inom små och medelstora företag att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna.

Mässan startades 2012 och har sedan dess varit ett årligt event för branschen. Under två heldagar får besökaren möjlighet till kostnadsfri kompetensutveckling på Kistamässan genom ett stort seminarieprogram. I utställningen finns över 90 företag och organisationer som presenterar produkter och tjänster för att effektivisera ekonomiflödet.

Ekonomi & Företag är tillbaka den 25-26 september 2024!

Varför
BESÖKA?

Vi hjälper dig att hålla dig à jour inom ditt yrke
och bransch. Inspireras, utvecklas och nätverka
– allt under samma tak.

Varför
STÄLLA UT?

Missa inte chansen att träffa mängder av beslutsfattare från små och medelstora företag och berätta för dem varför just ni utmärker er från konkurrenterna.

På Ekonomi & Företag är vi alla för att bli inspirerade, knyta kontakter och få känna på det senaste! För Pleo är detta det bästa tillfället att möta nytänkare och visa precis hur enkel och effektiv vår teknologi är.
Jacob Häger, Marketing Lead, Pleo.
Ekonomi & Företag är vår viktigaste mässa. Här träffar vi våra befintliga och blivande kunder, visar våra produkter, tjänster, lanserar nyheter och gör affärer.
Lars Sörling, Marknad & Event, Björn Lundén
Previous
Next

Ekonomichef | Redovisningskonsult | Byråledare | Ekonom | Lönekonsult | Ägare eller VD | Redovisningsbyrå |
Redovisningsekonom | CFO | Controller

Arrangörerna bakom
Ekonomi & Företag

Mötesplatsen Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samarbete med vår huvudpartner Srf konsulterna. Agendan är framtagen i nära samarbete med vår huvudpartner samt tillsammans med andra verksamma inom branschen.

Arrangör

Easyfairs är huvudarrangör av mässan Ekonomi & Företag. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och är ledande inom eventbranschen.

Huvudpartner

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Deras auktoriserade konsulter och medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för yrkesverksamma inom redovisnings- och lönebranschen.

Miljödiplomerad arrangör

Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs Nordic, som nu är diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Att vara diplomerad enligt Svensk Miljöbas innebär att Easyfairs arbetar systematiskt och strukturerat för att minska sitt miljöavtryck och bidra till en positiv utveckling för människa och natur. Ett led i detta hållbarhetsarbete är att bolaget nu också kan erbjuda kunderna möjligheten att hållbarhetsanpassa deras event. Easyfairs projektledarekommer att kunna vägleda i hela processen.

Med anledning av det ökade terrorhotet mot Sverige​

Easyfairs jobbar aktivt med att uppdatera och se över säkerheten runt våra evenemang. Vi har redan sedan våren 2023 jobbat med att säkerhetscertifiera våra anläggningar och förbättra våra säkerhetsrutiner. Certifieringarna beräknas vara klara 1 november 2023.

Med anledning av den höjda terrornivån som säkerhetspolisen gjorde den 17 aug 2023 så höjde man Sverige från nivå 3 till nivå 4. Detta är ett strategiskt beslut från Säkerhetspolisen. Säkerhetspolisen och andra myndigheter uppmanar till att vi skall leva och jobba som vanligt, och samtidigt vara medvetna om det nya säkerhetsläge som råder idag i Sverige och för en längre tid framöver.

Easyfairs jobbar vidare som vanligt med de evenemang som pågår i verksamheten och beaktar den nya terrornivå som nu råder. Vi följer myndigheternas riktlinjer och utveckling gällande läget i Sverige.

Vill du veta
mer om oss?

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mötesplatsens aktiviteter, föreläsningar och ta del av tips från våra experter!

Scroll to Top