En mötesplats för
ekonomer och företagare

Ekonomi & Företag är en mötesplats för ekonomer och företagare inom små och medelstora företag att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna.

Mässan startades 2012 och har sedan dess varit ett årligt event för branschen. Under två heldagar får besökaren möjlighet till kostnadsfri kompetensutveckling på Kistamässan genom ett stort seminarieprogram. I utställningen finns över 90 företag och organisationer som presenterar produkter och tjänster för att effektivisera ekonomiflödet.

Ekonomi & Företag är tillbaka den 27-28 september 2023!

Varför
BESÖKA?

Vi hjälper dig att hålla dig à jour inom ditt yrke
och bransch. Inspireras, utvecklas och nätverka
– allt under samma tak.

Varför
STÄLLA UT?

Missa inte chansen att träffa mängder av beslutsfattare från små och medelstora företag och berätta för dem varför just ni utmärker er från konkurrenterna.

På Ekonomi & Företag är vi alla för att bli inspirerade, knyta kontakter och få känna på det senaste! För Pleo är detta det bästa tillfället att möta nytänkare och visa precis hur enkel och effektiv vår teknologi är.
Jacob Häger, Marketing Lead, Pleo.
Ekonomi & Företag är vår viktigaste mässa. Här träffar vi våra befintliga och blivande kunder, visar våra produkter, tjänster, lanserar nyheter och gör affärer.
Lars Sörling, Marknad & Event, Björn Lundén
Previous
Next

Ekonomichef | Redovisningskonsult | Byråledare | Ekonom | Lönekonsult | Ägare eller VD | Redovisningsbyrå |
Redovisningsekonom | CFO | Controller

Arrangörerna bakom
Ekonomi & Företag

Mötesplatsen Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samarbete med vår huvudpartner Srf konsulterna. Agendan är framtagen i nära samarbete med vår huvudpartner samt tillsammans med andra verksamma inom branschen.

Arrangör

Easyfairs är huvudarrangör av mässan Ekonomi & Företag. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och är ledande inom eventbranschen.

Huvudpartner

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Deras auktoriserade konsulter och medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för yrkesverksamma inom redovisnings- och lönebranschen.

Miljödiplomerad arrangör

Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs Nordic, som nu är diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Att vara diplomerad enligt Svensk Miljöbas innebär att Easyfairs arbetar systematiskt och strukturerat för att minska sitt miljöavtryck och bidra till en positiv utveckling för människa och natur. Ett led i detta hållbarhetsarbete är att bolaget nu också kan erbjuda kunderna möjligheten att hållbarhetsanpassa deras event. Easyfairs projektledarekommer att kunna vägleda i hela processen.

Vill du veta
mer om oss?

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mötesplatsens aktiviteter, föreläsningar och ta del av tips från våra experter!

Scroll to Top