Om Ekonomi & Företag

Årets mötesplats för ekonomer och företagare

En mötesplats för ekonomer och företagare

Ekonomi & Företag är en mötesplats för ekonomer och företagare att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mötesplatsen arrangeras för tionde året i rad och riktar sig framförallt till små och medelstora företag. På plats samlas +80 ledande organisationer för att presentera sina produkter och tjänster för 3000 besökare.

Mötesplatsen erbjuder kostnadsfria föreläsningar och programmet är framtaget tillsammans med kunniga aktörer i branschen. Första mässdagen avslutas med ett nätverksmingel där du som besökare får möjligheten att träffa andra från branschen. 

Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samband med huvudpartner Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.

Varmt välkommen den 17-18 mars 2021!

Besök Ekonomi & Företag om du jobbar som:

  • Redovisningskonsult
  • Ägare
  • Redovisningsekonom
  • Ekonomichef
  • VD
  • Ekonom
  • Löne- / personaladministratör
  • Administratör
  • CFO
  • Controller

Var & När?

17-18 mars 2021, Kistamässan, Stockholm

Program

Vi erbjuder ett stort och populärt program med bland annat workshops, nyheter, praktiska tips och ny kunskap.

Kostnadsfri entrébiljett

Registreringen öppnar i höst!

Vilka skapar Ekonomi & Företag?

Mötesplatsen Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samarbete med vår huvudpartner Srf konsulterna. Agendan är framtagen i nära samarbete med vår huvudpartner samt tillsammans med andra verksamma inom branschen. Nedan kan du läsa mer om oss arrangörer, partners och sponsorer. 

Arrangör

Easyfairs är huvudarrangör av mässan Ekonomi & Företag. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017.

Huvudpartner

Srf konsulterna, tidigare Srf Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen.

Silversponsor

Björn Lundén är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.

Scroll to Top