Om Ekonomi & Företag

En mötesplats för ekonomer och företagare

Ekonomi & Företag är en mötesplats för ekonomer och företagare att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mötesplatsen arrangeras för tionde året i rad och riktar sig framförallt till små och medelstora företag. På plats samlas över 80 ledande organisationer för att presentera sina produkter och tjänster för 3000 besökare.

Mötesplatsen erbjuder kostnadsfria föreläsningar och programmet är framtaget tillsammans med kunniga aktörer i branschen. Första mässdagen avslutas med ett nätverksmingel där du som besökare får möjligheten att träffa andra från branschen. 

Varmt välkommen den 1–2 december 2021!

Besök Ekonomi & Företag om du jobbar som:

  • Redovisningskonsult
  • Ägare
  • Redovisningsekonom
  • Ekonomichef
  • VD
  • Ekonom
  • Löne- / personaladministratör
  • Administratör
  • CFO
  • Controller

Aktörerna bakom Ekonomi & Företag

Mötesplatsen Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samarbete med vår huvudpartner Srf konsulterna. Agendan är framtagen i nära samarbete med vår huvudpartner samt tillsammans med andra verksamma inom branschen. Nedan kan du läsa mer om oss arrangörer, partners och sponsorer. 

Arrangör

Easyfairs är huvudarrangör av mässan Ekonomi & Företag. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017.

Huvudpartner

Srf konsulterna, tidigare Srf Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen.

Silversponsor

Björn Lundén är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.

Glimtar från Ekonomi & Företag tidigare år

Mentalisten och förefattaren Henrik Fexeus föreläste om kreativitet 2019.
Mentalisten och författaren Henrik Fexeus föreläser om mentala superkrafter.
Mässhallen Ekonomi och företag
Besökare köar till psykologen Anna Bennichs föreläsning om stress.
Föreläsning Ekonomi & Företag
Svante Randlert föreläser om drömarbetsgivaren för en hängiven publik.
Beslutspodden Ekonomi & Företag
Beslutspodden med Ari Riabacke & Mona Riabacke som på bilden intervjuar Mia Törnblom.
Björn Lunden monter Ekonomi & Företag
Kunskapsutbye och affärer i Björn Lundéns monter.
Mässhallen Ekonomi & Företag
Några av besökarna spanar in programmet och mässgolvets utställare i övre entrén.
Scroll to Top