Höstens största mässa för ekonomer och företagare

Till Ekonomi & Företag kommer du för att hitta ditt nya affärssystem och ta del av vårt populära seminarieprogram bestående av föreläsningar, nyheter och praktikfall inom ekonomi och företagande.
Välkommen att inspireras den 28-29 september på Kistamässan – kostnadsfritt! 

Ekonomi & Företag anordnas tillsammans med huvudpartner Srf konsulterna som håller sina kongressförhandlingar på mässan.

Aktuellt från seminarieprogrammet

Att lyckas som entreprenör – vad krävs egentligen?
Gunilla von Platen, serieentreprenör, styrelseledamot och programledare Apprentice Sverige.

Eftervalsanalys 2022 – Så förändras Sverige framöver
Marcus Oscarsson, politisk expertkommentator.

Balansera rätt i redovisningsbranschen
Lali Fjellström, branschansvarig redovisning, Srf konsulterna.

NYHET! TA MED DATORN OCH JOBBA I VÅR NYA CO-WORKING-YTA!

En glädjande och efterlängtad nyhet är att Ekonomi & Företag samarbetar med United Spaces som bygger upp en co-working-yta på plats i mässhallen. Här får du möjlighet att i avskildhet sitta och svara på mail, ta det där jobbsamtalet eller delta i ett digitalt möte. Kombinera din arbetsdag med kompetensutveckling på plats!

För din organisation FRAMÅT och få uppdateringar inom:

Redovisning | Ekonomi | Digitalisering | Ledarskap | Moms | Skatt | Lön |
Bolagstjänster | Nya affärssystem | Effektivitet | Stresshantering

VARFÖR BESÖKA?

Vi hjälper dig att hålla dig à jour inom ditt yrke och bransch. Inspireras, utvecklas och nätverka – allt under samma tak. 

Bli en del av mässan 2022

Som utställare får du möjlighet att stärka relationer med nuvarande kunder och hitta nya. Visa upp dina nyheter och produkter för tusentals besökare och stå ut bland dina konkurrenter hos oss på Ekonomi & Företag.

Varför besöka
Ekonomi & Företag?

Stort program

Ekonomi & Företag erbjuder flera scener med ett brett program som tar upp nyheter, uppdateringar, praktikfall och mycket mer.

Ledande leverantörer på mässgolvet

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom bl.a. ekonomi, affärssystem, juridik och mycket mycket mer.

Väx ditt nätverk

Nätverka, utbyt erfarenheter, gör affärer, diskutera och mingla hos oss på Ekonomi & Företag.

Spara tid & pengar
- effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Diskutera, nätverka, gör affärer och gör kunskapsutbyten med våra utställare.

Parallell mässa

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Med ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande är Personal & Chef skräddarsydd för HR-ansvariga och chefer. Kostnadsfri entré, besök personalchefsthlm.se för mer information.

Huvudpartner

Silversponsor

HÅLL DIG UPPDATERAD!
SIGNA UPP PÅ VÅRT NYHETSBREV

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mötesplatsens aktiviteter, föreläsningar och ta del av tips från våra experter!

Överbefälhavare Micael Bydén är Försvarsmaktens högsta chef. Under rubriken Ledarskap som fungerar delar han med sig av egna erfarenheter från sina olika ledarroller i Försvarsmakten. Bland annat kommer han prata om hur ledarskapet inom Försvarsmakten bygger ett starkare lag och en inkluderande kultur, men även ge sin syn på ledarskapets roll i den tillväxtresa som myndigheten nu gör. Ett ledarskap som måste fungera oavsett rådande situation och omvärldsläge.

Scroll to Top