Kistamässan | Stockholm | 17-18 mars 2021

Årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare

17-18 mars 2021 – Nytt datum för Ekonomi & Företag

Vi lever just nu i en oviss omvärld som påverkar oss alla. Regeringen har fattat beslut om att stoppa alla sammankomster som samlar fler än 50 personer,
efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Beslutet gäller tills vidare, något slutdatum har inte angetts i dagsläget.

Teamet bakom Ekonomi & Företag har genomfört dialoger med många av er besökare, partners och utställare.
Efter att ha lyssnat på er, genomfört egna analyser och omvärldsbevakningar har vi fattat beslutet att flytta fram årets mötesplats.

Vi ser fram emot att träffa er igen den 17-18 mars 2021 på Kistamässan.
Till dess – ta hand om er!

På plats får du som besökare träffa ledande aktörer på mässgolvet, nätverka och ta del av vårt populära program bestående av nyheter, workshops, konkreta och praktiska verktyg – kostnadsfritt.
Planeringen inför 2020 är i full gång. Vi ser fram emot att presentera nyheter för er!

Gör din organisation effektivare och få uppdateringar inom:

Redovisning | Ekonomi | Digitalisering | Ledarskap | Moms | Skatt | Lön |
Bolagstjänster | Nya affärssystem | Effektivitet | Stresshantering

Bli utställare 2020

Vill du vara med som utställare på Ekonomi & Företag 2021? Läs mer om kostnader, monterpaket eller kontakta vår säljare.

Kunskapshöjande inlägg

På vår blogg finner du kunskapshöjande inlägg från utställare och andra gästskribenter 

Spara tid & pengar - effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Nedan finner du ett urval av de som var på plats 2019:

HÅLL DIG UPPDATERAD, SIGNA UPP PÅ VÅRT NYHETSBREV

Skriv upp dig på vår mailista för att få den senaste informationen om mötesplats aktiviteter, föreläsningar och tips från våra experter!

från bloggen

Arbetsplats
madeleines

IKEA – Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2020

Sveriges topp 10 mest attraktiva arbetsgivare enligt Randstad Employer Brand Research, en omfattande undersökning som baserats på intervjuer med 4800 svenskar där de intervjuade ges möjligheten att uttrycka sin åsikt kring Sveriges 150 största bolag.

Läs mer »
Tips
madeleines

Mentala superkrafter med Henrik Fexeus

Mentala superkrafter med Henrik Fexeus Henrik Fexeus, Mentalist och författare Text: Madeleine Siggelin Alstermark Henrik Fexeus är en av världens främsta kroppsspråksexperter, han är mentalist

Läs mer »

Huvudpartner

Silversponsor

Samarbetspartner

Parallell mässa

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Med ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande är Personal & Chef skräddarsydd för HR-ansvariga och chefer. Kostnadsfri entré, besök personalchefsthlm.se för mer information.

Scroll to Top