Kompetensutvecklas inom ekonomi och företagande

Till Ekonomi & Företag kommer du för att hitta ert nya affärssystem, träffa branschkollegor och ledande aktörer, nätverka samt ta del av vårt populära seminarieprogram bestående av föreläsningar, nyheter, workshops och praktikfall inom ekonomi och företagande. Välkommen att inspireras den 28-29 september på Kistamässan – kostnadsfritt! 

Ekonomi & Företag anordnas tillsammans med huvudpartner Srf konsulterna som håller sina kongressförhandlingar på mässan. 

 

DET SENASTE GÄLLANDE VACCINATIONSBEVIS

Med anledning av presskonferensen 10 januari. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Från och med 12 januari är mässor inkluderade i de verksamheter där krav på vaccinationsbevis för deltagare gäller. Dessutom omfattas mässor sedan 23 december (2021) av deltagarbegränsningar på 1 deltagare per 10 kvadratmeter, vilket kompletterats med ett maxantal på 500 oavsett yta från och med 12 januari. Dessa deltagarbegränsningar omprövas varannan vecka med en uttalad förväntan/uppskattning från FHM att efter fyra veckor kunna revidera dessa till mindre begränsande regler.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Vi efterföljer – liksom vi gjort genom hela pandemin – de rekommendationer och restriktioner som gäller i vårt samhälle och är i nära dialog med FHM om utvecklingen. Vi för, baserat på tillgänglig information, en tät dialog med våra deltagare, partners och utställare för att hitta de mest relevanta lösningarna och vägarna för respektive event när behov uppstår. Våra anläggningar och mötesplatser är anpassade för att ni skall få uppleva säkra evenemang, exempelvis genom att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag – samt att vi under projektet ”vi ses säkert” har ett samarbete med övriga mässanläggningar i Sverige där vi bl.a. har Covid-19 certifierat oss med hjälp av företaget Safe Asset Group. www.visessakert.se

Aktuellt från seminarieprogrammet

Att lyckas som entreprenör – vad krävs egentligen?
Gunilla von Platen, serieentreprenör, styrelseledamot och programledare Apprentice Sverige.

Eftervalsanalys 2022 – Så förändras Sverige framöver
Marcus Oscarsson, politisk expertkommentator.

Balansera rätt i redovisningsbranschen
Lali Fjellström, branschansvarig redovisning, Srf konsulterna.

För din organisation FRAMÅT och få uppdateringar inom:

Redovisning | Ekonomi | Digitalisering | Ledarskap | Moms | Skatt | Lön |
Bolagstjänster | Nya affärssystem | Effektivitet | Stresshantering

VARFÖR BESÖKA?

Vi hjälper dig att hålla dig à jour inom ditt yrke och bransch. Inspireras, utvecklas och nätverka – allt under samma tak. 

Bli en del av mässan 2022

Som utställare får du möjlighet att stärka relationer med nuvarande kunder och hitta nya. Visa upp dina nyheter och produkter för tusentals besökare och stå ut bland dina konkurrenter hos oss på Ekonomi & Företag.

Höjdpunkter ur programmet 2021

Nedan finner du ett axplock av de seminarier som kommer vara på plats. Fortsätt kika in på vår hemsida då det uppdateras kontinuerligt. 

Varför besöka
Ekonomi & Företag?

Stort program

Ekonomi & Företag erbjuder flera scener med ett brett program som tar upp nyheter, uppdateringar, praktikfall och mycket mer.

Ledande leverantörer på mässgolvet

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom bl.a. ekonomi, affärssystem, juridik och mycket mycket mer.

Väx ditt nätverk

Nätverka, utbyt erfarenheter, gör affärer, diskutera och mingla hos oss på Ekonomi & Företag.

Spara tid & pengar
- effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Diskutera, nätverka, gör affärer och gör kunskapsutbyten med våra utställare.

Parallell mässa

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Med ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande är Personal & Chef skräddarsydd för HR-ansvariga och chefer. Kostnadsfri entré, besök personalchefsthlm.se för mer information.

Huvudpartner

Silversponsor

HÅLL DIG UPPDATERAD!
SIGNA UPP PÅ VÅRT NYHETSBREV

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mötesplatsens aktiviteter, föreläsningar och ta del av tips från våra experter!

Överbefälhavare Micael Bydén är Försvarsmaktens högsta chef. Under rubriken Ledarskap som fungerar delar han med sig av egna erfarenheter från sina olika ledarroller i Försvarsmakten. Bland annat kommer han prata om hur ledarskapet inom Försvarsmakten bygger ett starkare lag och en inkluderande kultur, men även ge sin syn på ledarskapets roll i den tillväxtresa som myndigheten nu gör. Ett ledarskap som måste fungera oavsett rådande situation och omvärldsläge.

Scroll to Top