Mötesplatsen för
ekonomer och företagare

På Ekonomi & Företag tittar vi på ekonomi från de stora perspektiven till de mindre. I seminarieprogrammet pratar vi om världsläget, Sveriges ekonomi och påverkan på svenska företag och företagande. Du tar även del av de senaste uppdateringarna inom lagar, skatt, moms och redovisning med stort fokus på digitalisering och effektivisering.

På mässgolvet finner du affärssystem och nya smarta lösningar som gör ekonomiflödet enklare. Du finner även myndigheter, företag inom digitalisering, AI och cybersäkerhet som erbjuder det allra senaste för att bedriva säkert och strategiskt företagande.

Du som besöker oss arbetar med ekonomi, redovisning, som VD eller ägare – välkommen till två dagar fyllda med kunskap och insikter som hjälper dig och ditt företag att lyckas!

25-26 september 2024, Kistamässan, Stockholm

Programmet 2024

AI som strategi
Robin Teigland
Ekonomiprofessor

Ekonomi, omvärld och framtid
Anders Borg
Tidigare finansminister

För en faktabaserad världsbild
Anna Rosling Rönnlund
Vice-president, Gapminder

Finansiering för SME-bolag
Michael Wolf
Tidigare VD, Swedbank

Spara tid & pengar

Effektivisera din verksamhet
genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Diskutera, nätverka, gör affärer och gör kunskapsutbyten med våra utställare. Var först med att se det senaste inom bl.a. ekonomi, affärssystem, juridik och mycket mycket mer.

Väx ditt nätverk

Nätverka, utbyt erfarenheter, gör affärer, diskutera och mingla hos oss på Ekonomi & Företag.

Effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats.

Träffa nya kunder

Gör affärer, träffa rätt personer och mät er ROI efter mässdeltagandet.

Magnus Helgesson & Pernilla Rönn

Stort program

Ekonomi & Företag erbjuder flera scener med ett brett program som tar upp nyheter, lagändringar, praktikfall och mycket mer.

Som utställare träffar du nya kunder och stärker relationen med befintliga. Visa upp dina nyheter, produkter och tjänster för tusentals besökare inom branschen och stå ut bland dina konkurrenter hos oss på Ekonomi & Företag.

iphone_easyfairs

Vi lanserar snart en app!

- Maximera din upplevelse på Ekonomi & Företag med Easyfairs Nordic-appen

Vi är glada att snart kunna presentera vår nya eventapp Easyfairs Nordic och dess många funktioner som kommer att förbättra din upplevelse före, under och efter mässan!

Upptäck nya utställare och besökare, knyt kontakter med branschledare, boka in möten, få live-uppdateringar och skräddarsy ditt schema genom att bokmärka föreläsningarna du vill gå på. Du kommer få ett mejl som bjuder in dig till att börja använda Easyfairs Nordic-appen när den lanseras.

Vi är ett smart event

Vi vill göra ditt besök hos oss så smidigt som möjligt. Därför fungerar din namnbricka även som ditt digitala visitkort. Du samlar enkelt information om de utställare du är intresserad av genom att hålla din namnbricka mot läsaren – smart va?

Co-working:
ta med dig jobbet till mässan

I co-working-ytan kan du svara på mejl, ta ett telefonsamtal eller delta i det där mötet som inte gick att flytta. Ytan är öppen för alla besökare under hela mässdagarna. Vi vill underlätta för dig som värnar kompetensutveckling!

Co-working-ytan görs i samarbete med vår Partner Rekomo.

Såhär tycker våra besökare

Jag kunde ta del av spännande nyheter från de större aktörerna och ett utmärkt seminarieprogram båda dagarna.
Fredrik, VD
Mässan Ekonomi & Företag har blivit en viktig del i mitt arbete. Där kan jag hitta leverantörer och hålla ett öga på utvecklingen inom ekonomiområdet.
Johan, Ekonomiansvarig
Previous slide
Next slide
Signa upp på
vårt nyhetsbrev!

Genom att prenumerera får du tillgång till värdefullt innehåll direkt i din inkorg, vilket håller dig informerad och steget före. Missa inte chansen att förbättra din kunskap och hålla kontakten med vårt community!

Scroll to Top