Varför ställa ut?

Årets mötesplats för ekonomer och företagare

Ekonomi & Företag är B2B mötesplatsen skapad för ekonomi- och företagsbranschen. Vår vision är att företagen som ställer ut ska vara i fokus och ha den unika möjligheten att nätverka med en bred målgrupp av besökare. Välkommen till en mötesplats med ekonomi och företagande i fokus!

Tidseffektivt

Mötesplatsen arrangeras endast under två dagar vilket ger er som utställare maximalt med leads under kort tid. Både tids-och kostnadseffektivt.

Få maximal synlighet

Stärk ert varumärke genom ert deltagande. Ni har möjlighet till synlighet innan, under och efter mötesplatsen.

Mätbar ROI

Du kan tydligt se hur mycket du får tillbaka av att ställa ut på Ekonomi & Företag genom mätbara (och GDPR säkra) leads via vårt EasyGo-paket. 

Nätverka & samla leads

På mötesplatsen samlas bland annat branschens beslutsfattare, se till att träffa dem öga mot öga!

0 %
av utställarna är intresserade av att ställa ut på mötesplatsen igen
0 %
av utställarna anser att deras resultat från mötesplatsen motsvarade deras förväntningar
0 %
av utställarna är intresserade av att ställa ut på mötesplatsen nästa gång den arrangeras
Vad tyckte utställarna 2018?

Ta en titt och få en känsla av hur det var på plats på Ekonomi & Företag 2018. Mötesplatsen förra året blev en succé med ett uppskattat program, många möten i utställningen och en besökarsiffra som ökade med 35%!

Som ny på den svenska marknaden var Ekonomi & Företag ett utmärkt sätt för oss att synas mot rätt målgrupp i ett perfekt format. Nu några år senare är vi fortfarande med och träffar nya kunder, partners och övriga intresserade på mässan - kort och gott: en toppenmässa!

Nmbrs lönesystem
Scroll to Top