Semine

Semine

Om oss

Semine AB är ett ambitiös och innovativt företag i snabb tillväxt som arbetar med att revolutionera ekonomifunktionen genom AI och maskininlärning. Vi levererar SEMINE-plattformen, en ledande plattform för automatisering av datafångst, kostnadsfördelning och automatisk flöde för medelstora till stora företag och redovisningsbyråer. Idag hanterar SEMINE miljontals fakturor och används av över 10 000 företag, inklusive företag som Sesol, Norwegian, OBOS, Recover och Heimstaden.

Under 2021 blev Semine erkänt av Gartner som en ledande aktör inom intelligent automation och blev rankat till nummer 7 på Deloittes Fast 50 lista som rankar snabbaste växande teknikföretag, i 2022.

SEMINE-plattformen är en SaaS-lösning som använder AI för att automatisera inkommande fakturor. SEMINE läser och förstår all innehåll i en faktura (både på huvud- och linjenivå), tilldelar rätt konto, projekt och avdelning eller andra dimensioner, distribuerar all flöde och överför data sömnlöst till ditt ERP-system. Resultatet är sparad tid, ökad datakvalité och helt nya insikter.

🙂
www.semine.se

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top