SEMINE
SEMINE

SEMINE

Om oss

Semine AB är ett ambitiös och innovativt företag i snabb tillväxt som arbetar med att revolutionera ekonomifunktionen genom AI och maskininlärning. Vi levererar SEMINE-plattformen, en ledande plattform för automatisering av datafångst, kostnadsfördelning och automatisk flöde för medelstora till stora företag och redovisningsbyråer. Idag hanterar SEMINE miljontals fakturor och används av över 10 000 företag, inklusive företag som Sesol, Norwegian, OBOS, Recover och Heimstaden.

Under 2021 blev Semine erkänt av Gartner som en ledande aktör inom intelligent automation och blev rankat till nummer 7 på Deloittes Fast 50 lista som rankar snabbaste växande teknikföretag, i 2022.

SEMINE-plattformen är en SaaS-lösning som använder AI för att automatisera inkommande fakturor. SEMINE läser och förstår all innehåll i en faktura (både på huvud- och linjenivå), tilldelar rätt konto, projekt och avdelning eller andra dimensioner, distribuerar all flöde och överför data sömnlöst till ditt ERP-system. Resultatet är sparad tid, ökad datakvalité och helt nya insikter.

🙂
www.semine.se

Jobbannonser

Sales Executive till Semine AI

Är du relationsskapande och drivs av att nå mål samt göra affärer? Vill du bli en del av ett bolag i framkant som arbetar med artificiell intelligens? Norska techbolaget Semine fortsätter sin tillväxtresa i Sverige och söker ytterligare Sales Executives till teamet i Stockholm. Välkommen med din ansökan idag!

Semines erbjudanden:
• Grundlig onboarding och utbildning
• Konkurrenskraftiga bonussystem
• Bra pensionssystem och försäkringar
• En social och inkluderande arbetsmiljö

Läs mer och välkommen med din ansökan!
https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/sales-executive-till-semine-ai-4730201/

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top