Hogia Business Products AB

Vi på Hogia ger dig som kund rätt kunskap och IT-stöd så att du kan utveckla din verksamhet på ett effektivt sätt och har gjort så ända från starten för över 40 år sedan. Inom affärsadministration erbjuder vi en bred produktportfölj inom ekonomi, lön och HR och genom tätt samarbete med partners erbjuder vi den helhet som många ofta söker hos en och samma leverantör. 

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher. Därför är Hogia en bred organisation med flera bolag som alla fokuserar på en specifik bransch. Genom en unik branschkunskap skapas närhet och tillgänglighet i allt från första kontakt med säljare, till köp, driftsättning och personlig support. Vi blir den personliga leverantören som håller dig som kund i handen genom hela resan.

Utöver vår kompetens inom rena produkter och systemlösningar hjälper vi på Hogia företag att utvecklas genom att vara ledande experter inom områdena ekonomi, lön och HR. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och inspiration till alla som kan ha nytta av den. Läs gärna några av kunskapsartiklarna nedan.

Vi vill gärna träffa dig och höra hur vi kan hjälpa till med en affärslösning anpassad efter din verksamhet, hoppas vi ses i vår monter F:06

Hogia Signit

Hogia Signit

Det finns många signeringslösningar på marknaden som lovar trygghet och säkerhet. Hogia Signit är dock en av få som bevisligen uppfyller lagkraven för Avancerad Elektronisk Underskrift enligt EUs förordning eIDAS. Med vår e-signeringstjänst skapar du juridiskt bindande digitala signaturer. De dokument som skapas håller för granskning och rättsliga processer.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top