Briljant Ekonomisystem AB

Briljant Ekonomisystem AB

Om oss

Briljant är ett komplett ekonomisystem med projektredovisning, projektprognoser, tidrapportering, koncernkonsolidering, löner och hyror. Programmet är anpassat till företag som kräver hög driftsäkerhet samt ordning och reda. Med sin logiska uppbyggnad och totalintegration blir systemet lättarbetat – alla dokument behöver bara hanteras en gång. Vårt systems stora fördel är möjligheten att göra anpassningar efter kundens behov. Vi har specialanpassningar för olika branscher, redovisningsbyråer, konsulter, entreprenörer och många fler. Våra erfarna medarbetare hjälper gärna till så att ert företag får ut just det ni behöver av systemet.

För mer information om oss och våra produkter besök vår hemsida www.briljant.se eller kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

Nyheter

Jobbannonser

Programsupport

Till Briljant Supportavdelning i Norrköping söker man nu en medarbetare där arbetsuppgifterna i huvudsak handlar om att besvara kundernas frågor och ge support i systemet via telefon och mail.
När du jobbar på vår support sköter du tillsammans med dina kollegor ärenden från start till mål. Det handlar om allt från enklare frågeställningar om hur programmet fungerar, problemlösningar och felsökningar till mer avancerade debiterbara anpassningar eller diskussioner där du på ett pedagogiskt sätt får förklara och argumentera för den bästa lösningen för kunden.
Tjänsten innebär mycket kundkontakt varför vi gärna ser att du är öppen och har lätt för att kommunicera. Arbetet är både självständigt och utförs i grupp. Du har lätt för att tillgodogöra dig ny teknik och information och trivs med ett omväxlande arbetstempo.

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top