Blikk Sverige AB

Blikk Sverige AB

Om oss

Blikk Byrå – för redovisnings- och revisionsbyråer:
Med hjälp av det molnbaserade byråstödet Blikk Byrå kan du minska administrationen och digitalisera verksamheten. I Blikk Byrå kan du bland annat hantera alla dina uppdrag, bevakningslistor, uppgifter, tidredovisning, kvitton, faktura- och löneunderlag. Öka debiteringsgrader, ta rätt betalt för dina uppdrag och underlätta lönehanteringen. Du kan dessutom underlätta samarbetet med dina kunder genom att hantera deras kvitton och löneunderlag, samt dela viktiga dokument i partnerportalen. 

Medlemmar i FAR och SRF erhåller rabatt på licenskostnaderna för Blikk Byrå.

Blikk Pro eller Blikk Business – för företagare i olika branscher:
Blikk samlar ditt företags viktigaste funktioner i ett och samma system. Det molnbaserade systemet ger dig ett effektivt verktyg för tidrapportering, projektplanering och arbetsorderhantering. Du kan även hantera dina resurser i den smidiga resursplaneringen samtidigt som systemets CRM-del hjälper dig att hålla koll på alla dina kontakter och affärer.

Blikk Easy – närvaro, frånvarorapportering, kvitton och resa:
Spara tid och underlätta lönehanteringen. Blikk Easy passar företaget som söker ett molnbaserat system för närvaro- och frånvarorapportering. Dina anställda kan även registrera resa, traktamenten och kvitton. Blikk Easy är kompatibelt med marknadens vanligaste lönesystem och du kan kostnadsfritt bjuda in din redovisningsbyrå för att sakgranska allt som registrerats samt exportera korrekta löneunderlag.

Mer om Blikk:
Blikk är ett snabbt växande SaaS- och produktbolag baserat i Piteå. Våra molntjänster används av tusentals kunder och användare inom många olika branscher. Teamet bakom Blikk består av en grupp vassa specialister inom allt från utveckling till användarstöd, sälj och marknad.

På Blikk jobbar vi ständigt med att bli ännu bättre och erbjuda produkter som hjälper våra kunder att ställa om till digitala arbetssätt samt spara tid, minska administrationen och öka lönsamheten.

Blikk är utvecklat med stort kundfokus och används av företag i olika storlekar inom en mängd branscher. Vi har idag tusentals kunder och användare över hela Sverige.

Nyheter

Jobbannonser

People Manager till produktbolag i Piteå

Vi söker en passionerad People Manager som inspireras av vår vision – att skapa tid med hjärta. Du kommer att vara en central del i att skapa trivsel på jobbet och stärka vår kultur som präglas av självledarskap, öppen kommunikation, tillit och samarbete.

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top