Ekonomibyrån om Blikk KYC & AML: “Underlättar vår vardag”
Blikk Sverige AB

Ekonomibyrån om Blikk KYC & AML: “Underlättar vår vardag”

"Blikks KYC-lösning är användarvänlig och visuellt tilltalande. Den är lättjobbad och det syns väldigt tydligt vad man har gjort, vad som har påbörjats och vad man ska göra härnäst"

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hundratals ekonomibyråer använder dagligen Blikk Byrå för att minska administrationen och skapa tid för viktigare uppgifter. Nu utökas det populära byråstödet med en molnbaserad lösning som gör det smidigt att uppnå kundkännedom och leva upp till kraven i penningtvättslagen.

– Genom att integrera KYC- och AML-lösningen i Blikk Byrå slipper våra kunder använda flera tjänster, utan samlar istället alla sina viktigaste funktioner i ett system, säger Kersti Bergström, produktchef på Blikk.

En efterlängtad funktion bland ekonomibyråer

Olivia Hedman, Redovisningskonsult på Ådemark Ekonomi, är en av dem som haft möjlighet att vara testpilot för Blikks KYC- och AML-lösning. Hon är mycket positiv till den nya modulen och tror att den kommer underlätta det dagliga arbetet på byrån.

– Blikks KYC-lösning är användarvänlig och visuellt tilltalande. Den är lättjobbad och det syns väldigt tydligt vad man har gjort, vad som har påbörjats och vad man ska göra härnäst. Att snabbt kunna se aktuell status för den allmänna riskbedömningen och kundkännedomen är nämligen något vi har saknat tidigare, säger Olivia Hedman.

Att de nu kan samla byråns viktigaste funktioner i ett system ser Olivia som en stor fördel. Hon uppskattar dessutom att Blikk har integrerat den allmänna riskbedömningen som en naturlig del i KYC- och AML-flödet.

– Vi använder redan Blikk Byrå för att hålla koll på våra affärsmöjligheter, bevakningslistor och uppdrag. När byråstödet nu utökas med en KYC-lösning som uppfyller alla våra behov slipper vi tidskrävande dubbelarbete i flera system. Det underlättar även för våra konsulter som redan är vana vid att använda Blikk, avslutar Olivia Hedman.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top