Stort tack till alla för två fantastiska mässdagar

ÄNTLIGEN kunde vi träffas igen och det är minst sagt två fantastiska dagar vi hade tillsammans på Kistamässan. Våra engagerade utställare presenterade många spännande produktnyheter. Alla inspirerande talare delade frikostigt med sig av tips, erfarenheter och kunskap. Det digitala mötet är fantastiskt på många sätt men det fysiska mötet har något alldeles extra. Vi är glada över att vi än en gång fått bjuda på två fullspäckade dagar som genererat i många nya kontakter och affärer.

Nu siktar vi mot nytt år och en ny fantastisk mässa – 28-29 september 2022 välkomnar vi er igen. Hoppas vi ses då!

På Ekonomi & Företag får du träffa branschkollegor, ledande aktörer, nätverka och ta del av vårt populära seminarieprogram bestående av föreläsningar, nyheter, workshops och praktikfall inom ekonomi och företagande. Hitta ert nya affärssystem, inspireras på föreläsningarna och bredda ditt nätverk den 1-2 december på Kistamässan – kostnadsfritt! 

DET SENASTE GÄLLANDE VACCINATIONSBEVIS

Med anledning av presskonferensen 17 november angående vaccinationsbevis. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Mässverksamhet omfattas därför inte av det nuvarande förslaget om vaccinationsbevis. Vi för en dialog med berörda myndigheter om hur mässor eventuellt kommer påverkas i övrigt.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Även om restriktionerna i samhället nu lyfts, så har vi valt att anpassa våra anläggningar och mötesplatser för att vi återigen ska få uppleva säkra event och evenemang. Easyfairs har därför under sommaren genomfört en Covid-19 certifiering samt att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag.

För din organisation FRAMÅT och få uppdateringar inom:

Redovisning | Ekonomi | Digitalisering | Ledarskap | Moms | Skatt | Lön |
Bolagstjänster | Nya affärssystem | Effektivitet | Stresshantering

Överbefälhavare Micael Bydén är Försvarsmaktens högsta chef. Under rubriken Ledarskap som fungerar delar han med sig av egna erfarenheter från sina olika ledarroller i Försvarsmakten. Bland annat kommer han prata om hur ledarskapet inom Försvarsmakten bygger ett starkare lag och en inkluderande kultur, men även ge sin syn på ledarskapets roll i den tillväxtresa som myndigheten nu gör. Ett ledarskap som måste fungera oavsett rådande situation och omvärldsläge.

Höjdpunkter ur programmet 2021

Nedan finner du ett axplock av de seminarier som kommer vara på plats. Fortsätt kika in på vår hemsida då det uppdateras kontinuerligt. 

Artisten, varumärket och entreprenören
Petter Askergren, artist & entreprenör.

Från succé till nära personlig konkurs
Isabella Löwengrip, entreprenör, författare, föreläsare & bloggare.

VARFÖR BESÖKA?

Vi hjälper dig att hålla dig à jour inom ditt yrke och bransch. Inspireras, utvecklas och nätverka – allt under samma tak. 

Bli en del av mässan 2022

Som utställare får du möjlighet att stärka relationer med nuvarande kunder och hitta nya. Visa upp dina nyheter och produkter för tusentals besökare och stå ut bland dina konkurrenter hos oss på Ekonomi & Företag.

Varför besöka
Ekonomi & Företag?

Stort program

Ekonomi & Företag erbjuder flera scener med ett brett program som tar upp det nyheter, uppdateringar, praktikfall och mycket mer.

Ledande leverantörer på mässgolvet

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom bl.a. ekonomi, affärssystem, juridik och mycket mycket mer.

Väx ditt nätverk

Nätverka, utbyt erfarenheter, gör affärer, diskutera och mingla hos oss på Ekonomi & Företag.

från bloggen

På vår blogg finner du kunskapshöjande inlägg inom högaktuella ämnen från utställare och andra gästskribenter.

Spara tid & pengar
- effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Diskutera, nätverka, gör affärer och gör kunskapsutbyten med våra utställare.

Parallell mässa

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Med ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande är Personal & Chef skräddarsydd för HR-ansvariga och chefer. Kostnadsfri entré, besök personalchefsthlm.se för mer information.

Huvudpartner

Silversponsor

Samarbetspartner

HÅLL DIG UPPDATERAD!
SIGNA UPP PÅ VÅRT NYHETSBREV

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mötesplatsens aktiviteter, föreläsningar och ta del av tips från våra experter!

Scroll to Top