Plats:

Kistamässan

Datum:

25-26 sep 2024

Översikt över din redovisningsbyrås processer i ett system
TaxDome

Översikt över din redovisningsbyrås processer i ett system

TaxDome ger dig en 360-gradersvy av din redovisningsbyrås interna och externa verksamhet. Läs mer i vår blogg om hur vi har utvecklat en enkel och intuitiv dashboard där du kan se dina viktigaste uppgifter.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

I alla företag kräver varje intressent olika information för att lyckas. Ägare och chefer måste se teamets prestation, hantering av arbetsbelastning på hög nivå. Enskilda ägare, anställda, entreprenörer måste se “Vad har jag att arbeta med idag”, och administratörer måste hålla reda på väntande kundaktivitet. Pålitlig och tillgänglig information är avgörande för att din träning ska fungera smidigt och effektivt.

När all denna information finns på olika platser kan det vara svårt att få en överblick över vad som går bra och vad som kräver din uppmärksamhet. Hemsidan vi först skapade gav inte ditt team en sådan överblick.

Idag är vi glada över att lansera TaxDomes förnyade instrumentpanel – Insights. Insikts sidan är en samling helt anpassningsbara widgets. Varje medlem i ditt team kan skapa sina egna widgets för att säkerställa att de ser den viktigaste informationen för dem.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top