TimeLog

Enkel tillgång till alla viktiga nyckeltal hjälper dig öka lönsamheten i företaget.

Har du exempelvis koll på ert realiserade timpris?

TimeLog knyter ihop ditt konsultföretags tid- och kostnadsredovisning med din lönehantering, fakturering, projektstyrning och KPI-rapportering. På så sätt minskas tiden du behöver lägga på administration drastiskt – samtidigt som du får den data du behöver för att kunna fatta vinstdrivande beslut.

Med TimeLog kan du:
* Registrera tid på det sätt som passar dig
* Ta kontroll över projektekonomin
* Automatisera fakturering och lönehantering
* Få stöd för de prismodeller konsulter använder

TimeLog grundades i Danmark år 2001 och har nu 22 000 användare i främst Sverige och Danmark.

Mjukvaran integrerar med de ledande löne- och ekonomisystemen i Sverige och har svensktalande supportmedarbetare och implementationskonsulter.

Markerad produkt

TimeLog PSA

Software as a service-lösningen TimeLog PSA (professional services automation) är utvecklad för företag som säljer expertis, exempelvis konstulföretag och redovisningsbyråer. Mjukvaran automatiserar tidskrävande processer, ger överblick och kontroll samt gör det möjligt att fatta databaserade och vinstdrivande beslut. TimeLog PSA finns tillgänglig i olika paket beroende på ditt företags specifika behov. Basen i alla paket är användarvänlig tid- och kostnadsredovisning, och du väljer sedan till funktioner såsom kraftfull projekthantering och resursplanering eller automatiserad fakturering och lönehantering. Mjukvaran integrerar med de ledande löne- och ekonomisystemen i Sverige, exempelvis Fortnox, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Björn Lundén, Visma Administration och Visma Lön. Det finns stöd för en lång rad olika prismodeller, fastpris, löpande tid och material, förskottsbetalda timmar och löpande servicekontrakt.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top