SPP Pension & Försäkringar

SPP Pension & Försäkringar

Om oss

Vill ni kunna erbjuda era kunder en riktigt bra och färdigpaketerad pensionslösning?
Bli partner med oss och slå två flugor i en smäll – ni löser en vanlig utmaning för era kunder och kan samtidigt tjäna pengar på de leads ni samlar in.

Så här säger vår partner Evolve redovisningsbyrå:
“Att ha en partner att hänvisa till i pensions- och försäkringsfrågor gör mig till en bättre och bredare redovisningskonsult. Då kan jag vara den ekonomiska “spindel i nätet” jag vill vara. Eftersom pension och försäkringar är en tillståndspliktig verksamhet passar det perfekt att kunna erbjuda detta genom ett partnerskap.”

Om oss:

SPP är tjänstepensionsbolaget som alltid vill gå steget längre. Vi brinner för att göra tjänstepension enkelt och hjälpa dig skapa ett attraktivt förmånspaket för dina anställda. Oavsett om du behöver smarta digitala tjänster som sparar tid, skräddarsydd rådgivning för dig och dina anställda, eller en fossilfri tjänstepension, så står vi redo. Med ett komplett erbjudande och djup kompetens tar vi oss an just din pensionsutmaning.

SPP ingår i norska Storebrand och tillsammans förvaltar vi ett kapital på cirka 1 097 miljarder NOK åt våra kunder. Vi strävar efter att ge dig, ditt företag och dina anställda den bästa tjänstepensionslösningen utifrån just era behov. Med oss får du en partner som är där när du behöver, eller lite innan, så att allt kan rulla på utan friktion.

SPP har länge jobbat målmedvetet för att hållbarhet ska vara en naturlig del av pensionen. Med expertis, erfarenhet och ett aldrig svalnande engagemang vill vi visa att hållbarhet lönar sig. För oss är hållbarhet mer än ett vackert ord, det är ett verktyg för att skapa värde åt dig som kund. Vi analyserar 100 procent av våra fonder utifrån sociala, miljömässiga och etiska faktorer och betygsätter deras respektive hållbarhetsnivå, oavsett om de är internt eller externt förvaltade. Det blir helt enkelt lättare att välja rätt.

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top