Payap

Payap

Payap är ett användarvänligt och molnbaserat lönesystem. Vi levererar en suverän upplevelse till den viktigaste delen av företaget – de anställda!

Som användare i Payap ser du direkt vid registrering, hur eventuell frånvaro eller ledighet kommer att påverkar din lön. Det minskar frågor för administratörer och gör det lättare att planera sin ekonomi.

Administratörer jobbar mer effektivt med automatiserade beräkningar. Inga manuella uträkningar, inga fel! Löner, saldon och korrigeringar beräknas automatiskt i realtid.

Payap Partner för lönebyråer

Payap Partner för lönebyråer

Payap Partner är framtaget med byråer i fokus. Du växlar snabbt mellan olika företag, kommunicerar enkelt med dina kunder och får en total överblick över aktuellt arbetsflöde. Med automatiserade beräkningar kan ni jobba mer effektivt. Inga manuella uträkningar, inga fel. Löner, saldon och korrigeringar beräknas automatiskt. Vi utvecklar alla funktioner i tät dialog med våra kunder för att skapa en så bra produkt som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om ni vill automatisera och digitalisera er lönehantering!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top