Nordkyc
Nordkyc

Nordkyc

Om oss

Alla era åtgärder mot penningtvätt på ett ställe.

Omfattas ni av lagen om åtgärder mot penningtvätt och är i behov av att ta fram en allmän riskbedömning?

På Nordkyc är vi stolta över att vara er pålitliga partner när det gäller att uppfylla kraven enligt penningtvättslagen. Vi har engagerat oss helt och hållet i att leverera expertkunskap till mindre företag samtidigt som vi håller priserna låga.

Våra AML-specialister
Vi har en djupgående förståelse för komplexiteten i att säkerställa sin regelefterlevnad och har arbetet med många kunder för att hjälpa dom uppnå sina högst ställda krav.

Strategiska partnerskap
Vi är stolta över att ha etablerat starka partnerskap med advokatbyråer, tillsynsmyndigheter och branschorganisationer. Detta nära samarbete säkerställer att vår expertis och vår hjälp till dig är i linje med branschspecifika riktlinjer.

Hur kan vi hjälpa er?
Besök gärna vår monter för att diskutera era specifika behov. Vi kommer kunna guida er genom de bästa metoderna och tipsen för att undvika potentiella fallgropar. Vi ser verklig fram emot att få träffa dig personligen under mässan.

Tillsammans kan vi säkerställa att er verksamhets regelefterlevnad uppfyller alla krav och att ni får utrymme till er kärnverksamhet.

Vänligen,
Patrick, Loke & Alexandra

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top