Koho

Koho PSA

Om oss

Koho PSA – Byråstöd för moderna redovisningsbyråer.

Koho PSA är det mest använda och pålitliga programmet för redovisningsbyråer i Norden. Totalt levererar vi tjänster till över 20 000 användare.

Det molnbaserade Koho PSA-programmet är speciellt utvecklat för redovisningsbyråer, allt ifrån bokförare i mindre företag till större revisionsbolag. Genom att använda vårt specialutvecklade program för redovisningsbranschen har du garanterat tillgång till alla verktyg som du behöver.

Med Koho PSA kan du smidigt följa och fakturera allt arbete som genomförs, administrera kostnader och arbetstid, automatisera fakturahanteringen och hålla koll på återkommande arbetsuppgifter.

Med Kohos systemstöd får du ordning på dina affärsprocesser. Du hittar dina viktigaste verktyg och funktioner samlade i en och samma plattform. När alla dina medarbetare använder samma system blir det enklare att samarbeta och driva verksamheten på ett lönsamt sätt. Kontinuerlig uppföljning och realtidsdata är avgörande för att kunna driva byrån framgångsrikt. Det är enkelt att följa nedlagd tid, status i uppdragen, lönsamhet och göra prognos och resursplanera.

Om oss:

Koho Sales Oy Ltd är ett finskt programföretag grundat 2014. Vi utvecklar och säljer en molnbaserad redovisningshanteringslösning som heter Koho PSA. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att göra deras dagliga arbete mer effektivt och spara tid så att de kan fokusera på väsentligt arbete.

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top