Hogia

Hogia

Om oss

Hogia ger dig rätt kunskap och affärsstöd så att du kan utveckla din verksamhet på ett effektivt sätt, och så har vi gjort i över 40 år. Vi erbjuder en bred och branschanpassad produktportfölj av molnbaserade system för ekonomi, lön, HR och transport. Genom tätt samarbete med partners har vi den helhet som många ofta söker hos en och samma leverantör.

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt har vi försäkrat oss om att vi har djup kunskap om de utmaningar som finns inom olika branscher. Därför är Hogia en bred organisation med flera bolag som alla fokuserar på en specifik bransch. Genom en unik branschkunskap skapas närhet och tillgänglighet i allt från första kontakt med säljare, till köp, driftsättning och personlig support. Vi blir den personliga leverantören som håller dig som kund i handen genom hela resan.

Utöver vår kompetens inom rena produkter och systemlösningar hjälper vi på Hogia företag att utvecklas genom att vara ledande experter inom områdena ekonomi, lön och HR. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och inspiration till alla som kan ha nytta av den.

Vi vill gärna träffa dig och höra hur vi kan hjälpa till med en affärslösning anpassad efter din verksamhet, hoppas vi ses i vår monter F:06

Nyheter

Jobbannonser

Supportmedarbetare inom ekonomi

Som supportmedarbetare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att via mail och telefon hjälpa våra kunder med deras frågor kopplat till vårt elektroniska fakturahanteringssystem Hogia Approval Manager och eInvoice. Frågorna kan vara allt från användarfrågor till mer komplexa problem som kräver djupare teknisk felsökning. Vi samarbetar även med vårt produktteam och utvecklingsverksamhet, för att driva produkter och processer framåt. Du kommer att aktivt få vara med och utveckla våra kunder för att säkerställa att de arbetar så effektivt som möjligt. Vi är även med och hjälper till vid test av nya versioner.

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top