Bolagsstiftarna Sverige

Bolagsstiftarna Sverige

Välkommen till Bolagsstiftarna!

Vi på Bolagsstiftarna är alltid tillgängliga när ni behöver hjälp med snabbavveckling av vilande bolag eller köpa av nya lagerbolag!

Våra huvudsakliga verksamhetsområden är köp av vilande aktiebolag för avveckling (snabbavveckling) samt försäljning av lagerbolag. Vi bistår också med olika bolagsrättsliga ärenden exempelvis namn- och funktionärsändringar, kapitalärenden, delningar och andra typer av ändringar.

Genom åren har vi byggt upp en trygg och stabil företagsgrupp med ett eget kapital på över 100.000.000 kronor. Vi har snabbavvecklat tiotusentals bolag till ett värde av över 10 miljarder kronor. Vi har sålt över 45.000 lagerbolag och haft mer än 80.000 ärenden hos Bolagsverket!

Vår målsättning är att våra kunder skall vara 100% nöjda efter varje avslutad affär och att vi skall leverera de absolut bästa tjänsterna på marknaden!

Bolagsstiftarnas Snabbavveckling

Bolagsstiftarnas Snabbavveckling

Det är oerhört viktigt att välja en trygg och säker aktör vid snabbavveckling. En aktör som har såväl erfarenhet som resurser att hantera avvecklingen korrekt efter att du sålt ditt bolag. Efter mer än 25 år i branschen har vi hjälpt tusentals entreprenörer med snabbavveckling. Vi har totalt köpt och snabbavvecklat bolag till ett värde över 10 miljarder kronor. Vi erbjuder alltid en personlig och professionell service och är måna om att förvalta det förtroende vi får vid varje snabbavveckling. Vi hanterar varje ärende unikt och finns alltid tillgängliga. Du kan alltid komma i kontakt med oss via telefon, mail eller dygnet-runt chat. För oss är det enormt viktigt att du som säljare skall känna dig trygg när du gör affärer med oss. Vi finansierar varje köp med våra egna medel. Varje bolag vi köper avvecklas och säljs aldrig vidare. Och vi tillsätter faktiskt revisor i varje köpt bolag – och hela vår avveckling av bolaget granskas. Maila aktuell balans- och resultatrapport till oss. Inom två timmar har du en tydlig och enkel offert för snabbavveckling! Vi kommer därefter överens om en tillträdesdag och skickar över avtal samt specifikation på vilka handlingar som behövs för att slutföra köpet. Dessa handlingar behöver vi få tillbaka före tillträdesdagen och snabbavvecklingen inleds. På tillträdesdagen utbetalar vi hela köpeskillingen till bolagets ägare. Vi håller också extra bolagsstämma där vi byter ut bolagets namn, funktionärer och revisor samt inleder avvecklingsprocessen. Vi sköter hela snabbavvecklingen från början till slut. För din trygghet och säkerhets skull håller vi dig även uppdaterad genom hela processen.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top