Crona Software

Crona Software förvärvar Nutid AB

Crona Software stärker sitt erbjudande av POS-system genom att förvärva Nutid AB! Nutid AB utvecklar POS-lösningen Vendolink. Förvärvet sker i samarbete med Crona Softwares ägare Confirma Software.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nutid AB erbjuder Vendolink POS-systemet som riktar sig till SME-marknaden i Sverige och Norge genom flera kanaler, inklusive ett gediget samarbete med Sharp Business Solutions, och ett antal andra återförsäljare samt genom direktförsäljning. Vendolink-kunderna kommer att få tillgång till ett bredare utbud av molnbaserade lösningar inom både POS och andra SaaS-tjänster genom de befintliga lösningarna som erbjuds av Crona Software och av andra Confirma Software-företag.
Nutid AB har 27 anställda. Vendolink-teamet är baserat i Helsingborg, Sverige. Confirma Software rådgavs av Clairfield vid förvärvet.

”Det känns mycket roligt att välkomna Vendolink till Crona familjen. Förvärvet ger oss och våra kunder en ännu bättre möjlighet att växa tillsammans när vi stärker vårt helhetserbjudande”, säger Jesper Ringholm, försäljningschef på Crona Software.
Med förvärvet av Vendolink har Crona Software en årsomsättning på omkring 100 miljoner kronor, mer än 9 500 kunder och över 80 anställda.
Crona Software är en del av Confirma Software som är ett nordiskt mjukvaruföretag med fokus på lösningar för små och medelstora företag samt för kommunal verksamhet.
Crona Software erbjuder lösningar inom Lön & HR, Tid, POS/kassasystem samt affärsmallar och dokument. Alla lösningar är fokuserade på effektivitet och kontroll för kunderna och de har etablerat starka positioner inom sina respektive funktionalitetsområden. Programmen kan användas separat eller integrerade.

“Med tillägget av Vendolink-teamet kommer vi att ytterligare bredda vår kompetens inom POS och för första gången lägga till en betydande SME-kundbas i Norge”, säger Jarle Mørk, VD på Confirma Software.
Confirma Softwares strategi är att fortsätta växa genom förvärv av nordiska programvaruföretag med etablerade marknadspositioner, som betjänar SME-marknaden eller den offentliga sektorn.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top