Visma Spcs

Visste du att flest småföretagare i Sverige väljer Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering? Därför ska även du som redovisningskonsult jobba i marknadens ledande ekonomiprogram.

Unik prismodell
För dig som redovisningskonsult erbjuder vi på Visma Spcs ett webbaserat byråpaket, Visma Smarta Byrån, med en unik prismodell där du betalar månadsvis i efterskott och utan bindningstid.

Support och affärsutveckling
Behöver du hjälp i ditt program? Vi finns här för dig. Oavsett om det är telefonsupport om en inställning, eller om du vill få hjälp att utveckla din redovisningsbyrå mot nya höjder.

Om Visma Spcs
Visma Spcs har jobbat med ekonomiprogram sedan 1984, och är idag en del av Europas ledande Tech-koncerner som finns i 21 olika länder. Men att Visma Spcs är grundat av småföretagare är i vårt DNA. Vi drivs av just dig som driver företag. När du lyckas, lyckas vi. Det är det som gör oss starkare tillsammans.

Välkommen till Visma Spcs i monter B:24 & A:21!

Visma Smarta Byrån

Visma Smarta Byrån är vårt webbaserade byråpaket för redovisningskonsulter. Här har vi en unik prismodell, där du bara betalar för det du använder, månadsvis i efterskott och utan bindningstid. Visma Smarta Byrån har webbaserade program för alla dina kunduppdrag, oavsett om det är bokföring, fakturering, skatt, bokslut, periodavstämning eller lönehantering. Välkommen till Visma Spcs i monter B:24 & A:21!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top