Navcite
Navcite

Navcite

Om oss

Vi på Navcite Consulting AB är experter på Dynamics 365 Business Central och specialiserar oss på att förenkla och digitalisera affärsprocesser genom avancerade affärssystem och tekniklösningar. Sedan vi grundades 2008 av tidigare anställda på Intentia (nu Infor) har vi vuxit från vårt första kontor i Luleå till att ha flera kontor runt om i Sverige och Finland.

Vår djupa kunskap och erfarenhet av Dynamics 365 Business Central gör oss till det självklara valet för företag som vill optimera sina affärsprocesser. Vi har en omfattande förståelse för systemets kapabiliteter och potential, vilket gör att vi kan leverera skräddarsydda och effektiva lösningar som möter specifika behov inom olika branscher.

Vi fokuserar på fyra huvudsakliga områden: affärssystem, integration, business intelligence (BI) och mobilitet. Förutom Dynamics 365 Business Central har vi även utvecklat ProApps, en applikation som ökar mobiliteten inom företag. Våra tjänster omfattar hela processen från projektplanering till support, och vi strävar efter att skapa långvariga kundrelationer genom att leverera lösningar som verkligen gör skillnad.

Vi erbjuder helhetslösningar för tillverkande bolag, distribuerande företag och projektintensiva företag. Med vår djupa förståelse för dessa processer från ax till limpa, och vår långa erfarenhet inom dessa branscher, är vi kapabla att erbjuda industrikunnande och hållbara lösningar som förbättrar effektiviteten och spårbarheten i våra kunders verksamheter.

Med bred erfarenhet inom olika branscher som tillverkning, underhåll och projektstyrning, betonar vi vikten av att implementera förändringar snabbt och smidigt. Vi på Navcite är dedikerade till att hjälpa våra kunder att optimera sina affärsprocesser och nå framgång genom innovativa och pålitliga lösningar, med Dynamics 365 Business Central i spetsen.

Nyheter

Pro Apps

En verksamhet fungerar som bäst när människa och system arbetar tillsammans. ProApps är Navcites branschanpassade mobila plattform som tar era system, processer och medarbetare närmare varandra, för en enklare vardag.

Read more »

Jobbannonser

Senior affärskonsult

Vi söker dig som vill utveckla våra kunder och bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Du kommer att bli en del av ett starkt team som arbetar med utvecklings-, uppgraderings- och implementationsprojekt.

Du kommer att arbeta med affärsprocesser i både stora projekt och mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna varierar mellan workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale för olika kunder.

Vi tror att du:

Har 5-7 års erfarenhet av affärsprocesser, antingen som konsult eller i en linjebefattning

Är nyfiken, drivande och problemlösningsorienterad

Värdesätter laganda, öppenhet och transparens

Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vi erbjuder en arbetsplats där individen får utvecklas genom spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med kollegor och i partnerskap med våra kunder. Vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren, med fokus på trivsel och delaktighet.

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top