Medius Ascendo AB

MediusGo AB

Medius utvecklar marknadens bästa applikation för elektronisk fakturahantering för små och medelstora företag, MediusGo (fd. Medius Ascendo). Det är en solid, säker och innovativ molnlösning med en högintelligent AI-motor som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar hela attestflödet.

Vi håller alltid en hög utvecklingstakt och tillsammans med våra kunder ser vi till att våra applikationer alltid ligger i framkant med högt fokus på stabilitet, säkerhet och innovation.
Mediuskoncernen har över 500 anställda, kontor världen över (huvudkontor i Sverige) och kunder i över 40 länder. Läs mer på mediusgo.com.

För mer information om oss och våra produkter besök gärna vår hemsida www.mediusgo.com/sv-se, kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller ännu hellre- titta förbi vår monter på mässan!

Vi ser fram emot ditt besök! Varmt välkommen!

MediusGo

MediusGo

1. Alla leverantörsfakturor scannas/läses in och samlas i ett digitalt flöde oavsett format – papper, e-faktura, pdf, xml etc. 2. Fakturan konteras automatiskt enligt era regelverk. 3. Ett e-mail skickas automatiskt till förvald attesterare med länk till fakturan. 4. Attesteraren loggar in via dator, mobil eller surfplatta och ser en bild av fakturan för att enkelt kontrollera att belopp och kontering är korrekt. 5. När fakturan är slutgodkänd skickas informationen direkt till ert affärssystem via en säker integration. 6. Alla fakturor arkiveras för rapportering, analys och enkel tillgång via sökfunktionen.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top