Fortnox

Fortnox, en samarbetsplattform med oändliga möjligheter. Det har säkert inte undgått någon att digitalisering och automatisering håller på förändra arbetet med administration och redovisning i grunden, och det kommer att fortsätta så. Fantastiskt tycker vi på Fortnox, därför att det ger oss ännu större möjligheter att hjälpa dig som konsult att jobba närmare din kund – i samma plattform.

Marknadsledande produkter
Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi all vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mindre tid på administration och mer tid på det som verkligen betyder något. Som till exempel att utveckla din byrå för att driva kvalitet och effektivitet, fördjupa samarbetet med dina kunder, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya.

Kommunikation och samarbete
När pärmar, papper, verifikationer, fakturor och mycket mer blir digitalt förändras sättet vi jobbar på till det bättre. I Fortnox samarbetsplattform bestämmer ni vem som gör vad och delar på arbetsuppgifterna efter behov. Allt kan ske digitalt och mer och mer blir automatiserat. Vi hjälper dig igång om det behövs och gör det möjligt för dig att fördjupa samarbetet med dina kunder, inte minst genom ett nytt effektivt kommunikationsverktyg och ett smartare sätt att få in underlag digitalt.

Mobilt och tillgängligt
Med Fortnox blir du och din byrå mobil. Det innebär att du kan arbeta effektivt var du än befinner dig, på kontoret, hemma, på semestern eller ute på fältet. Samtidigt är all din data skyddad och säkerhetskopierad på säkra servrar hos oss. Du och din kund kan dessutom arbeta i samma program, samtidigt. Genom att tilldela olika rättigheter till olika användare inne i programmet behåller du kontrollen. Med Fortnox app blir du och din kund ännu mer mobila och kan effektivt sköta både kommunikation och dokumentinlämning.

Utbildning och support
Vi är med dig hela vägen. Som Byråpartner får du hjälp av oss att utveckla dina arbetssätt till att bli mer digitala och värdeskapande. Våra kostnadsfria utbildningar och tillgängliga byråsupport ger dig stöd i din digitala utveckling. Vi har till och med digitala PT’s som kostnadsfritt kan bistå dig på din digitala resa. Vi förser dig dessutom med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox effektivt i ert samarbete.

Fortnox Offerta

Varje år förmedlas omkring 80 000 uppdrag i 140 olika branscher på Offerta.se. Det gör Offerta till den största och mest populära digitala marknadsplatsen för att köpa och sälja tjänster i Sverige. Numera är Offerta en del av Fortnox – ett naturligt steg i vår strävan att hjälpa företag och redovisningsbyråer att jobba ännu smartare och bli framgångsrika. Hur då, tänker du? För helt nystartade företag underlättar det med en självklar plats där man kan hitta sina första kunder och uppdrag. Andra använder Offerta för att fylla på med fler jobb i lugnare perioder med färre kunder inbokade. För att täppa till luckor, helt enkelt. Företag som ansluter sig till Offerta väljer själva i vilken utsträckning man vill använda tjänsten, men alla kan räkna med en smidigare vardag när offerterna hanteras digitalt. Och möjligheterna att få ytterligare snurr på affärerna ökar eftersom man når betydligt fler kunder digitalt. Statistik visar nämligen att 91 procent av privatpersoner som letar efter företag och produkter gör det på nätet. Nästan lika många, 75 procent, väljer att köpa produkter och tjänster online. Dagens konsumenter finns på webben och därför måste även företagarna finnas där. För alla företag som säljer tjänster Offerta har hittills använts flitigast inom bygg-, flytt- och städbranschen, men passar utmärkt för alla företag som säljer sina tjänster. För byråkonsulter och redovisningsbyråer innebär Offerta helt nya möjligheter att bidra till mer framgångsrika företag. Via Offerta kan du hjälpa dina kunder att offerera fler uppdrag och få deras företag att rulla på ännu bättre.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top