Fortnox

Fortnox, en samarbetsplattform med oändliga möjligheter. Det har säkert inte undgått någon att digitalisering och automatisering håller på förändra arbetet med administration och redovisning i grunden, och det kommer att fortsätta så. Fantastiskt tycker vi på Fortnox, därför att det ger oss ännu större möjligheter att hjälpa dig som konsult att jobba närmare din kund – i samma plattform.

Marknadsledande produkter
Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi all vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mindre tid på administration och mer tid på det som verkligen betyder något. Som till exempel att utveckla din byrå för att driva kvalitet och effektivitet, fördjupa samarbetet med dina kunder, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya.

Kommunikation och samarbete
När pärmar, papper, verifikationer, fakturor och mycket mer blir digitalt förändras sättet vi jobbar på till det bättre. I Fortnox samarbetsplattform bestämmer ni vem som gör vad och delar på arbetsuppgifterna efter behov. Allt kan ske digitalt och mer och mer blir automatiserat. Vi hjälper dig igång om det behövs och gör det möjligt för dig att fördjupa samarbetet med dina kunder, inte minst genom ett nytt effektivt kommunikationsverktyg och ett smartare sätt att få in underlag digitalt.

Mobilt och tillgängligt
Med Fortnox blir du och din byrå mobil. Det innebär att du kan arbeta effektivt var du än befinner dig, på kontoret, hemma, på semestern eller ute på fältet. Samtidigt är all din data skyddad och säkerhetskopierad på säkra servrar hos oss. Du och din kund kan dessutom arbeta i samma program, samtidigt. Genom att tilldela olika rättigheter till olika användare inne i programmet behåller du kontrollen. Med Fortnox app blir du och din kund ännu mer mobila och kan effektivt sköta både kommunikation och dokumentinlämning.

Utbildning och support
Vi är med dig hela vägen. Som Byråpartner får du hjälp av oss att utveckla dina arbetssätt till att bli mer digitala och värdeskapande. Våra kostnadsfria utbildningar och tillgängliga byråsupport ger dig stöd i din digitala utveckling. Vi har till och med digitala PT’s som kostnadsfritt kan bistå dig på din digitala resa. Vi förser dig dessutom med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox effektivt i ert samarbete.

Fortnox Offerta

Så Fungerar Offerta Du beskriver vad du behöver hjälp med och skickar in en förfrågan som sedan matchas med våra anslutna tjänsteföretag. Ju mer information du lämnar om uppdraget desto större chans är att du får fler och bättre svar. Dina kontaktuppgifter är anonyma tills dess att ett företag väljer att besvara ditt uppdrag och därmed betala en avgift för att få tillgång till dina uppgifter Efter Du Har Lämnat Din För Förfrågan Du blir kontaktad av de företag som är intresserade av att utföra ditt uppdrag och max sex företag kan besvara din förfrågan. Du kan enkelt jämföra de olika företagen, läsa deras omdömen och välja den som är mest lämplig att utföra jobbet. Du förbinder dig aldrig att välja någon av företagen du kommer i kontakt med genom Offerta, men det är alltid uppskattat att meddela företagen ifall jobbet gått till någon annan. Lämna ditt omdöme När du valt företag och jobbet är utfört har du möjlighet att lämna ditt omdöme på företaget. Att lämna ett omdöme går snabbt och är mycket uppskattat av både tjänsteföretaget som för andra som kan läsa om dina erfarenheter när de ska välja företag.

Läs mer »

Kontakta oss