Fortnox

100% Byrå

För Sveriges viktigaste uppdrag

Du som redovisningskonsult är företagens främsta rådgivare som peppar och boostar. Vårt kall är därför att stötta dig och byrån till 100%. Genom att du och kunder jobbar i vår samarbetsplattform skapar ni oändliga möjligheter att bli framgångsrik tillsammans.

Samarbeta med dina kunder i Fortnox företagsplattform
Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi 100% av vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mer tid på det som verkligen betyder något.

Precis vad byrån behöver med Fortnox Byråpaket
Med Fortnox Byråpaket får du total överblick över dina kunder, uppdrag och vad som behöver göras. Allt du behöver för ett bra samarbete – helt enkelt!

Som en bonus har vi skapat Byråkundspaket så att din kund har precis de delar av företagsplattformen som de behöver i vardagen. Så om du gör det mesta, eller om kunden gör mer – så finns paket som funkar för er.

Så mycket mer på köpet
Vi vill att du lyckas! Därför har vi 100% fokus på dig och branschen, med referensgrupper som guidar våra dedikerade utvecklare, Digital PT-gänget som lotsar dig – och massor med gratis utbildningar, kunskap och inspiration.

Superlätt att flytta till oss!
Ett byte till vår moderna företagsplattform är bara några klick bort. Oavsett om det gäller enskilda klienter eller hela din byrå så står våra byråexperter redo att hjälpa dig!

Fortnox Byråpaket

Fortnox Byråpaket

100% samarbete i en plattform Med Fortnox Byråpaket får du och dina kunder det ni behöver samlat på ett ställe. Och i mitten finns Digital byrå, hjärtat i vår samarbetsplattform – som ger dig stenkoll på dina kunder, uppdrag och vad som behöver göras. Du kan jobba nära dina kunder och vara deras viktigaste rådgivare. Precis som det ska vara i ett modernt samarbete. Dessutom får du fri support, tillgång till Digital PT och mängder med utbildningar, kunskap och inspiration som hjälper dig att hänga med i branschens omställning. Samarbete med stenkoll på allt Digital byrå: En överblick över alla löpande uppdrag och full koll på vad som behöver göras, tack vare en prioriterad att-göra-lista, automatiska notiser, påminnelser och kommunikationsverktyg för enkel kundkontakt. Bokföring: Registrera verifikationer och leverantörsfakturor direkt i programmet helt automatiskt. Fakturering: Skapa och skicka fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Inbetalningar kan registreras automatiskt via fil från banken. Lön: Gör det enkelt att sköta dina kunders löneadministration, med allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer på individnivå till statistikrapportering. Offert & Order: Skapa enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra, och som även kan kopplas till faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund. Anläggningsregister: Designat för att snabbt ge en överblick över dina kunders tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via ett tydligt och enkelt register. Uppskattade funktioner för dig och din kund – Digital PT – Smidig aktivitetslista – Håll koll på allt i realtid! – Obegränsat antal kunder – Snabb inlämning av underlag – Automatiska klarmarkeringar Byråpaket – fr. 239 kr/månad och konsult “Det är något av en dröm att kunna samla allt hos en leverantör.” Thobias Granström, Techonomic

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top