Fortnox

Fortnox, en samarbetsplattform med oändliga möjligheter. Det har säkert inte undgått någon att digitalisering och automatisering håller på förändra arbetet med administration och redovisning i grunden, och det kommer att fortsätta så. Fantastiskt tycker vi på Fortnox, därför att det ger oss ännu större möjligheter att hjälpa dig som konsult att jobba närmare din kund – i samma plattform.

Marknadsledande produkter
Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi all vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mindre tid på administration och mer tid på det som verkligen betyder något. Som till exempel att utveckla din byrå för att driva kvalitet och effektivitet, fördjupa samarbetet med dina kunder, och inte minst att få tid över att ta dig an helt nya.

Kommunikation och samarbete
När pärmar, papper, verifikationer, fakturor och mycket mer blir digitalt förändras sättet vi jobbar på till det bättre. I Fortnox samarbetsplattform bestämmer ni vem som gör vad och delar på arbetsuppgifterna efter behov. Allt kan ske digitalt och mer och mer blir automatiserat. Vi hjälper dig igång om det behövs och gör det möjligt för dig att fördjupa samarbetet med dina kunder, inte minst genom ett nytt effektivt kommunikationsverktyg och ett smartare sätt att få in underlag digitalt.

Mobilt och tillgängligt
Med Fortnox blir du och din byrå mobil. Det innebär att du kan arbeta effektivt var du än befinner dig, på kontoret, hemma, på semestern eller ute på fältet. Samtidigt är all din data skyddad och säkerhetskopierad på säkra servrar hos oss. Du och din kund kan dessutom arbeta i samma program, samtidigt. Genom att tilldela olika rättigheter till olika användare inne i programmet behåller du kontrollen. Med Fortnox app blir du och din kund ännu mer mobila och kan effektivt sköta både kommunikation och dokumentinlämning.

Utbildning och support
Vi är med dig hela vägen. Som Byråpartner får du hjälp av oss att utveckla dina arbetssätt till att bli mer digitala och värdeskapande. Våra kostnadsfria utbildningar och tillgängliga byråsupport ger dig stöd i din digitala utveckling. Vi har till och med digitala PT’s som kostnadsfritt kan bistå dig på din digitala resa. Vi förser dig dessutom med allt material du behöver för att hjälpa dina kunder att använda Fortnox effektivt i ert samarbete.

Fortnox Byråparter

Med Fortnox Byråpartner får du tillgång till verktyget Digital byrå, hjärtat i vår samarbetsplattform, som effektiviserar, underlättar och ger dig mer tid över till rådgivning. Som byråpartner får du total överblick över dina kunder, uppdrag och vad som behöver göras. Dessutom får du tillgång till fri support, rådgivning och massor av utbildningar som hjälper dig i den digitala omställningen. Samarbete med stenkoll på allt Digital byrå: En överblick över alla löpande uppdrag och full koll på vad som behöver göras, tack vare en prioriterad att-göra-lista, automatiska notiser, påminnelser och kommunikationsverktyg för enkel kundkontakt. Bokföring: Registrera verifikationer och leverantörsfakturor direkt i programmet helt automatiskt. Fakturering: Skapa och skicka fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Inbetalningar kan registreras automatiskt via fil från banken. Lön: Gör det enkelt att sköta dina kunders löneadministration, med allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer på individnivå till statistikrapportering. Offert & Order: Skapa enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra, och som även kan kopplas till faktureringen. Du sköter snabbt och smidigt arbetet på plats ute hos kund. Anläggningsregister: Designat för att snabbt ge en överblick över dina kunders tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via ett tydligt och enkelt register. Uppskattade funktioner för dig och din kund – Digital PT – Smidig aktivitetslista – Håll koll på allt i realtid! – Obegränsat antal kunder – Snabb inlämning av underlag – Automatiska klarmarkeringar Byråpartner – 199 kr/månad och konsult

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top