Fortnox

100% Byrå

För Sveriges viktigaste uppdrag

Du som redovisningskonsult är företagens främsta rådgivare som peppar och boostar. Vårt kall är därför att stötta dig och byrån till 100%. Genom att du och kunder jobbar i vår samarbetsplattform skapar ni oändliga möjligheter att bli framgångsrik tillsammans.

Samarbeta med dina kunder i Fortnox företagsplattform
Dina kunder är det viktigaste för dig – och oss. Därför ägnar vi 100% av vår tid och kraft åt att utveckla program och tjänster, kalla det verktyg om du vill, så att både du och dina kunder kan lägga mer tid på det som verkligen betyder något.

Precis vad byrån behöver med Fortnox Byråpaket
Med Fortnox Byråpaket får du total överblick över dina kunder, uppdrag och vad som behöver göras. Allt du behöver för ett bra samarbete – helt enkelt!

Som en bonus har vi skapat Byråkundspaket så att din kund har precis de delar av företagsplattformen som de behöver i vardagen. Så om du gör det mesta, eller om kunden gör mer – så finns paket som funkar för er.

Så mycket mer på köpet
Vi vill att du lyckas! Därför har vi 100% fokus på dig och branschen, med referensgrupper som guidar våra dedikerade utvecklare, Digital PT-gänget som lotsar dig – och massor med gratis utbildningar, kunskap och inspiration.

Superlätt att flytta till oss!
Ett byte till vår moderna företagsplattform är bara några klick bort. Oavsett om det gäller enskilda klienter eller hela din byrå så står våra byråexperter redo att hjälpa dig!

Fortnox Lagerbolag

Fortnox Lagerbolag

Köp lagerbolag – org.nr inom två timmar Vi har nyregistrerade aktiebolag färdiga att köpa – så kallade lagerbolag. Du får organisationsnummer och bolagshandlingar inom 2 timmar, och du slipper vänta på Bolagsverkets registrering. Fortnox Lagerbolag är Sveriges största leverantör av lagerbolag. Du och din kund väljer själva namn, företrädare och verksamhetsbeskrivning. Vi hjälper dig sen hela vägen till allt är registrerat hos Bolagsverket. Fördelen med ett lagerbolag är att du snabbare har ett organisationsnummer och kan företräda bolaget. Hur går det till? Du fyller i vårt beställningsformulär på vår hemsida www.fortnox.se/lagerbolag och utefter de uppgifterna tar vi fram de handlingar som krävs och skickar till dig för signering. Vi skickar även en bankfullmakt med instruktioner som du tar med till din bank för att öppna ett konto där du sätter in aktiekapitalet, alternativt hjälper dig att ansöka om ett konto hos Marginalen bank. Steg för steg – så beställer du ett lagerbolag Beställ ditt lagerbolag Du följer några enkla steg – vi tar fram nödvändiga handlingar! Handlingarna levereras Du får alla handlingar inklusive organisationsnummer inom 2 timmar.* Skriv under handlingarna Du skriver under handlingarna, på papper eller digitalt, sätter in aktiekapitalet i din bank och betalar fakturan. Registrering När vi har gjort registreringen på Bolagsverket, skickas alla bolagsuppgifter till dig. Vi bjuder på valfritt paket! När du köper ett lagerbolag bjuder vi på valfritt programpaket i ett halvår. Med vårt mest populära paket, Fortnox Standard, kan du bland annat ta betalt av dina kunder och få bokföringen med automatik. Nyfiken? Du är alltid välkommen att slå oss en signal på 0470-78 50 20.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top