Due Compliance

Due Compliance

Vi på Due Compliance erbjuder online verktyg och utbildningar inom ämnet penningtvätt, kundkännedom (KYC) och riskbedömningar. Våra tjänster är skräddarsydda för rådgivare så som revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, m.fl.

Bolaget grundades 2018 och har sedan växt till att bli en av de ledande aktörerna inom revision & redovisningsbranschen såväl som inom advokatbranschen. Med över 100 nöjda kunder i bagaget från ett brett antal branscher har vi på Due Compliance lyckats hjälpa våra kunder fullgöra sina skyldigheter enligt lagen om penningtvätt.

Besök gärna vår hemsida eller kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er inom penningtvättsområdet.

Kom gärna förbi vår monter. Vi ser fram emot att få träffa er!

Due PTL Rådgivare

Due PTL Rådgivare

I Due PTL Rådgivare gör man sina penningtvättskontroller, KYC och riskbedömningar av klienter och ärenden i 8 enkla steg. Verktyget är skräddarsytt för rådgivare så som revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, m.fl. Du får stöd för att på ett effektivt och enkelt sätt fullgöra dina lagliga skyldigheter enligt Penningtvätts Lagen (PTL) och följer bl.a. FAR:s, Srf konsulternas, Länsstyrelsens och Revisorsinspektionens vägledningar och krav. Verktyget är framtaget av erfarna jurister i nära samarbete med flera byråer som varit med och gett sina önskemål och testat ut tjänsten. Du gör dina penningtvättskontroller (inkl. KYC) och riskbedömningar av kunder och uppdrag i ett helt digitalt flöde om 8 enkla steg. Verktyget är integrerat med alla nödvändiga externa källor från hela världen och man identifierar sömlöst t ex bolag, verklig huvudman/alternativ huvudman och söker i internationella sanktionslistor, lista över högriskländer, Corruption Perceptions Index (CPI) och PEP-register. I regel tar en penningtvättskontroll inkl. riskbedömning inte mer än några minuter, mer komplexa kontroller kan förstås ta längre tid. Hela processen dokumenteras i en rapport som enkelt sparas ner i ert ärende- och dokumenthanteringssystem och informationen kan flödas över till ert ERP-/affärssystem genom en enkel integration via våra moderna APIer. Kontroller kan göras på bolag såväl som privatpersoner.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top