Webinar: Digitalisera ditt månadsbokslut!
Pricka

Webinar: Digitalisera ditt månadsbokslut!

Ett kostnadsfritt webinar för alla som arbetar med ekonomi. På webinariet kommer vi att visa alla smarta funktioner i Prickas program med fokus på funktioner som underlättar månadsbokslutsarbetet för just er.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Arbetar du med ekonomi?

Sitter ni med krånglande excelark och tunga bokslutspärmar? Gör ni kontoavstämningen manuellt, konto efter konto? Då finns Pricka som effektiviserar och automatiserar de tidskrävande uppgifterna! Gör som flera andra företag: digitalisera månadsboksluten med Pricka redan idag.

Fredagen den 29 september håller Pricka i ett kostnadsfritt webinar för alla som arbetar med ekonomi. På webinariet kommer vi att gå igenom och visa alla smarta funktioner i Prickas program, Pricka Bokslut och Pricka Konto, med fokus på funktioner som underlättar månadsbokslutsarbetet för just er.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret på länken nedan. Du kommer att få en bokningsbekräftelse samt ett påminnelsemejl dagen innan webinariet med länk för anslutning till webinariet. Dela gärna sidan med dina kollegor och branschvänner!

Vad: Digitalt seminarium (Webinar) via Teams, för alla som arbetar med ekonomi
När: Fredagen den 29 september 2023, kl. 09.00 – 09.45.
Anmäl dig hos oss på mässan i vår monter.

Varmt Välkommen!

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top