Trintech Connect 2022

Trintech Connect 2022

Träffa mer än 150 likasinnade från finans- och ekonomiavdelningar från hela Sverige för en fysisk kunddag med inspiration, kunskapsdelning och nätverksmöjligheter. Oavsett om du är fokuserad på att optimera din nuvarande användning av Adra, eller vill påbörja din digitala transformationsresa, kommer detta att bli en dag du inte vill missa.

Årets kunddag har vi valt att hålla på plats i Stockholm och vi ser verkligen fram emot detta! Kunddagen tar plats på Sheraton Stockholm och vi hoppas att du också ser fram emot att äntligen träffas, lära dig mycket nytt, träffa andra Adra-användare och bli inspirerad.

Temat för dagen är en hjärtefråga för oss – nämligen hur människor och teknik kan kombineras på en ekonomiavdelning på bästa sätt. Allt fler processer automatiseras och digitaliseras för att avdelningen ska bli mer effektiv, men tekniken är i slutändan ingenting utan människorna. Redan idag är det viktigt att kunna attrahera och behålla de bästa medarbetarna genom att bl.a. låta dem använda sin kompetens till mervärdesuppgifter istället för repetitiva rutinuppgifter. Men, hur ser egentligen framtidens ekonomiavdelning ut? Anmäl dig till kunddagen och få bättre inblick i detta!

Scroll to Top