Palette Software och Centsoft är Rillion

Palette Software och Centsoft är Rillion

2018 förvärvade Palette Software branschkollegan Centsoft, båda ledande Software-as-a-Service (SaaS)-leverantörer av molnbaserad elektronisk fakturahantering. Palette Software, med inriktning mot medelstora företag, och Centsoft, fokuserat på små till medelstora företag, kompletterar varandra väl och skapar tillsammans en stark internationell spelare med ett konkurrenskraftigt utbud och ambitiösa tillväxtplaner på båda sidor av Atlanten.

Nu förenas bolagen under det gemensamma varumärket Rillion för den fortsatta tillväxtresan. Rillion omsatte 235 miljoner kronor 2021 och växer kraftigt. Kunder och partners kommer även framöver få ta del av samma marknadsledande lösningar för elektronisk fakturahantering, men under varumärket Rillion som signalerar att vi är ett fullt integrerat bolag med fokus på kundupplevelsen. Vi är stolta över att år efter år få branschledande resultat i NPS mätningar, och som Rillion kommer vi att fortsätta förbättra erbjudande och kundservice för att förtjäna våra kunders förtroende.

Uppdaterat gränssnitt och ny funktionalitet

För kunder innebär varumärkesbytet en försiktig uppdatering av gränssnitt samt ny funktionalitet som AI för ökad automation. Vi lanserar även en Insights Dashboard som ger våra kunder en ny dimension av analys och möjlighet till optimering av fakturaprocessen. Med det nya varumärket och nya ägare Altor (juli 2021), startar nästa steg på tillväxtresan. ”Vi ser en otrolig potential i marknaden och i Rillion med deras marknadsledande lösningar och dedikerade människor. Vi fortsätter att investera för snabb tillväxt och ytterligare förbättringar av Rillions molnlösningar och ser fram emot en stark utveckling under kommande år”, säger Petter Samlin, Partner på Altor.

Scroll to Top