Oxceed breddar sitt erbjudande för redovisningsbyråer

Oxceed breddar sitt erbjudande för redovisningsbyråer

Oxceed har färdigutvecklade integrationer med alla de vanligaste bokföringssystemen i Sverige och används av redovisningsbyråer för att förse sina kunder med allt från periodrapportering till att erbjuda avancerad finansiell rådgivning.

En stor del av redovisningsbyråernas kundbas består dock av småföretagare som framför allt vill ha månadsrapporter och kanske hjälp med en enkel budget men inte vill betala för så mycket mer. Då är det viktigt att som byrå ha effektiva processer och rätt digitala verktyg för att frigöra resurser till de kunder som vill ha hjälp med mer ­­­– och som har högre betalningsvilja.

– Vi breddar vår lösning för redovisningsbyråer med Byrå Enkel för att hjälpa dem att tillfredsställa sina många, lite mindre kunder. Med Oxceed för Byrå får redovisningsbyråer nu ett heltäckande verktyg för rapportering och rådgivning som tillgodoser byråns minst och mest krävande kunder, säger Carl Frostgård, produktchef på Oxceed.

Ett heltäckande verktyg för den moderna redovisningsbyrån

Som redovisningsbyrå finns nu tre nivåer av Oxceed att tillgå för att kunna skräddarsy sitt erbjudande av tjänster och funktioner efter kundernas behov: Byrå Enkel, Byrå Plus och Avancerad.

Byrå Enkel är anpassat för byråns enklare kunder med behov för standardrapporter och enkel budget.

Byrå Plus är för kunder med ett utökat behov av anpassning och rådgivning med möjlighet att skapa skräddarsydda rapporter och välja tillägg såsom egna nyckeltal och likviditetsbudget.

Avancerad är för de kunder som har mer avancerade behov inom rapportering, budget och behörigheter. Denna nivå tillgängliggör Oxceeds hela utbud av funktioner inklusive koncernrapportering och detaljerad budget.

– Med Oxceed för Byrå får byrån ett heltäckande verktyg så att man kan lägga sina resurser på de uppgifter som ger mer betalt. Genom att effektivisera sina processer för de enklare uppgifterna kan byrån lägga mer fokus på att erbjuda rådgivning som gör skillnad, säger Elif Schmidt, VD.

Scroll to Top