Hogia först ut i samarbete med Avy-Tmpl för boendeplattformens nya AI-tjänst
Hogia

Hogia först ut i samarbete med Avy-Tmpl för boendeplattformens nya AI-tjänst

Den nya tjänsten kombinerar bolagsspecifika data med AI och kommer att möjliggöra en mer automatiserad ärendehanteringsprocess. Resultatet är en kostnadseffektiv lösning som sparar tid och gynnar både bostadsbolagen och hyresgästerna.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Avy-Tmpl, Nordens ledande boendeplattform med fokus på Tenant Experience, är integrerat med Hogias nya molnbaserade fastighetssystem DinHyresvärd. Boendeplattformen används av flera av Hogias kunder, exempelvis Studentbostäder i Norden med över 6000 lägenheter som snabbt välkomnade den nya AI-funktionen för deras organisation och hyresgäster. Hyresgästerna kommer snabbare att få kvalitativa svar på till exempel felanmälningar vilket ger en betydande besparing både när det gäller tid och resurser samtidigt som hyresgästen får ännu bättre service.

– Självservice har varit viktigt för fastighetsbranschen länge, men nu tar vi det till helt nya nivåer! Jag ser fram emot en snabb utveckling av fler AI-baserade tjänster tillsammans med våra partners och för landets alla fastighetsbolag. Förutsättningarna för det är att våra system har öppna API:er och datan är tillgänglig för innovativa aktörer, säger Mikael Svensson bolagschef på Hogia Fastighetssystem, som utvecklar effektiva helhetslösningar för fastighetsbranschen där det molnbaserade fastighetssystemet DinHyresvärd är en del.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top