Fortnox Kort – snart är det här!

Fortnox Kort – snart är det här!

Fortnox Kort lanseras vid årsskiftet 2022/2023 och kommer då att erbjudas till alla Fortnoxkunder helt gratis. De kommer i sin tur att kunna ge det till sina medarbetare. Kortet passar perfekt för medarbetare som spenderar mycket pengar i tjänsten.

Allt avstämt och klart i slutet av månaden
Dina kunder kan välja om det ska vara ett debet- eller kreditkort. Om man bestämmer sig för att ha det som ett kreditkort är krediten kostnadsfri, flexibel och ger ett jämnare kassaflöde. Dessutom behöver ingen anställd ligga ute med privata pengar och företaget får bättre koll på utläggen.

Kortet är både fysiskt och digitalt. Genom att du lägger till det i Apple eller Google Pay kan det användas direkt i butiker och webbshoppar.

Dina kunder kan enkelt sätta olika köpgränser för de anställda. Alla inköpen och vem som har gjort dem syns nämligen i realtid. Arbetsgivaren får varje månad en sammanställning av alla inköp som ska attesteras innan den hamnar i bokföringen. Allt är därför alltid avstämt och klart när månaden är slut – automagiskt!

Så här funkar det
När det görs ett köp med Fortnox Kort får användaren en notis som leder hen direkt in i Fortnox Kvitto & Utlägg. Det enda som behöver göras är att fota av kvittot i Fortnox App – sedan sköts resten automatiskt av Kvitto & Utlägg.

Systemet påminner kortinnehavaren om att lämna in kvittot för det aktuella köpet.

I appen eller på webben kan användaren dessutom se hur mycket som har spenderats, hur mycket av krediten som återstår samt administrera sitt kort (se pin-kod, pausa eller spärra kortet och beställa ett nytt).

Beställ på fortnox.se
När Fortnox Kort är lanserat kommer man att kunna beställa det på fortnox.se. Du kan tipsa dina kunder och hjälpa dem att aktivera kortet. Men det är alltid firmatecknaren som godkänner kortet och om eventuella justeringar.

Intresserad? Inom kort publicerar vi en helt ny sida på vår webb där man kan läsa ännu mer och anmäla sitt intresse redan nu. Håll utkik!

Galleri

Hemsida

Nedladdningar

Scroll to Top