Byråboost: en boost i rätt riktning med Shane Lukas
Fortnox

Byråboost: en boost i rätt riktning med Shane Lukas

Som byråledare är du också entreprenör och behöver boostas i ditt företagande. Fortnox Byråboost är ett tvådagars inspirationsevent med Shane Lukas – en inspiratör i branschen som har coachat och format många framgångsrika redovisningsbyråer.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fortnox byråboost för byråledare
Det är dags att prioritera ditt eget företag, din byrå! Det är inte alltid lätt när man agerar rådgivare åt andra bolag hela dagarna.

Därför har vi tagit fram den här energiinjektionen tillsammans med branschexperten och inspiratören Shane Lukas, som garanterat kommer att ge dig en kickstart. Bli inte förvånad om du kommer hem och är redo att påbörja en resa.

Fortnox Byråboost riktar sig till dig som är byråledare och till dig som brinner för att utveckla byrån och era arbetssätt.

Tvådagars energiinjektion
Du får två dagar tillsammans med Shane Lukas och en drös branschkollegor på Haymarket i Stockholm. Första dagen avslutas med en gemensam middag, där ni lär känna varandra bättre. Innan ni ses i Stockholm blir du uppringd av Shane, eller någon av hans kollegor, så att de får bättre koll på din byrå och era specifika utmaningar.

Målet med dagarna är att inspirera dig till förändring. Shane Lukas sju beprövade steg för att skapa en mer hållbar byrå är vår ledstång. Du ska vilja påbörja en tillväxtresa, frigöra tid samt öka både kundvärdet och lönsamheten.

Samarbetet med Shane Lukas
Grunden till Fortnox Byråboost är att vi tror starkt på att alla byråer behöver utvecklas. Precis som alla företag. Vi vill inspirera byråer att starta sin utvecklingsresa med oss. Genom att göra Shane Lukas metod tillgänglig för fler kan vi forma framgångsrika företag tillsammans.

När vi träffade britten Shane Lukas märkte vi att han tänker precis som oss. Att många byråer har potential att samarbeta ännu mer med sina kunder, jobba mindre och ändå bli mer lönsamma. Så föddes vårt samarbete och hittills har vi inspirerat många redovisningskonsulter i Sverige.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top