100% Byrå – Fortnox satsning på byråerna

100% Byrå – Fortnox satsning på byråerna

Vi satte oss ner med Camilla Skoog, affärsområdeschef för Byrån, för att prata om Fortnox 100%-iga fokus på byråerna – och vad det innebär i praktiken.

Camilla, vad är egentligen 100% Byrå?
100% Byrå är vårt löfte till redovisningsbranschen. Vi ska vara den leverantör som både involverar och satsar till 100% på byråerna. Och vi gör det för att vi tycker att redovisningskonsulter har Sveriges viktigaste uppdrag som företagens främsta rådgivare och samarbetspartner.

Hur uppfyller man ett sådant löfte?
Ett av våra första steg var att skapa ett affärsområde som bara jobbar för byråerna. För oss är 100% Byrå en stor drivkraft och vårt “varför”. Det är en av anledningarna till att vi går till jobbet på morgonen.

Innebär det att allt är 100%?
Nej, kanske snarare tvärtom. 100% Byrå är vårt sätt att säga att vi inte är färdiga men alltid strävar efter att byråerna och deras kunder ska ha 100% av det de behöver för en enklare, smartare och roligare vardag.

Vad låg till grund för 100% Byrå?
Det faktum att mjuka värden, som möjligheten att vara med och påverka morgondagens mjukvara och få stöttning av våra grymma byråexperter, numera är lika viktiga som de lite hårdare: att utveckla teknik i framkant.

Så, 100% Byrå är mer än tekniken?
Absolut! Vi har försökt att visualisera det såhär:
Basen är såklart våra produkter och tjänster som riktar sig till byrån.
Det som alltid ingår när man är kund hos oss. Från Fortnox Magazine till möjligheterna att nyttja Digital PT.
Hur vi jobbar enligt The Fortnox Way, med 100% fokus på just byrån och involverar våra användare.

Hur ser planen ut framåt?
Såklart utvecklar vi hela tiden vårt sätt att arbeta med byråerna, för att i vardagen skapa mervärde utöver vår företagsplattform. Och plattformen utvecklas hela tiden. Ibland av oss själva, ibland tillsammans med samarbetspartners och ibland genom att vi förvärvar andra bolag som stöttar på resan mot målet – 100% Byrå.

Galleri

Hemsida

Nedladdningar

Scroll to Top