100% Byrå – För Sveriges viktigaste uppdrag
Fortnox

100% Byrå – För Sveriges viktigaste uppdrag

Som redovisningskonsult är du så viktig för företagens, och Sveriges, utveckling. 100% Byrå är vårt löfte till redovisningsbranschen. Vi ska vara den leverantör som både involverar och satsar på byråerna.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

100% Allt du behöver
Fortnox företagsplattform ska innehålla allt du och dina kunder behöver. Den ska vara ett universum av automatisering, smarta flöden och tajta, smidiga samarbeten. När ni jobbar smart tillsammans är det enklare att ligga i framkant – och bli attraktiva för både nya kunder och kollegor.

100% Samarbete
Varje byrå och företag är unik – likaså hur ni samarbetar. I Fortnox står samarbete i centrum. Här kan ni bokföra, fakturera, attestera, fixa löner, kommunicera och växa tillsammans. Vem som gör vad och era behov varierar. Därför utvecklas vår plattform hela tiden. Genom att lyfta ut olika delar i olika paket ser vi också till att ni kan skräddarsy hur ni vill jobba.

100% Engagemang
Support, utvecklare, kundansvariga och referensgruppen – här finns ett helt affärsområde som bara jobbar för Sveriges redovisningsbyråer. Det gör att vi kan lyssna in , hitta och agera på byråns verkliga behov. Både i företagsplattformen och det du behöver runtomkring för att ta byrån till nästa nivå.

När du vill utveckla dig själv, kollegorna och byrån tar vi dig gärna i handen. Vi har utbildningar i affärsutveckling och Fortnox Digital PT som utmanar dina arbetssätt.

100% Nytänk
Vi vill driva utvecklingen i branschen tillsammans med byråerna! Därför händer det grejer hela tiden. Plattformen som den var igår, är någon annanstans imorgon. Omvärldsbevakning och goda exempel ska såklart spridas. Det bjussar vi mer än gärna på! Fortnox Magazine, bloggen, innehåll i Tidningen Balans, podden “I huvudet på en entreprenör”, webbinarium och gratisevents.

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top