Zwapgrid

Med vår revolutionerande integrationsplattform gör Zwapgrid det enklare för redovisningsbyråer, SaaS-bolag och företag att skicka data mellan många system, banker och betalningslösningar.

Redovisningsbyråer kan arbeta effektivare med betalningar och redovisning för många kunder som använder olika system. SaaS-Bolag kan använda Zwapgrid för att erbjuda sina kunder en lång rad integrationer utan att sköta integrationerna själva. Företag inom t ex ehandel kan koppla ihop sin e-handelsplattform och sitt redovisningssystem så att de kan skicka och ta emot information från varandra.

Zwapgrid integrationer för företag

Vi kopplar samman Nordens mest efterfrågade system för ekonomi, fakturering, e-handel och betalningar. Eftersom alla system i vår plattform redan är ihopkopplade är det bara att starta ett konto hos oss och aktivera de system som ni vill använda. Zwapgrid har i dagsläget flera av de viktigaste systemen kopplade mot vår integrationsplattform. Bland systemen finns bland annat Klarna, Stripe, SEB, Nordea, Harvest, Fortnox, Visma, Woo Commerce, Shopify och Pipedrive.

Läs mer »

Kontakta oss