Zwapgrid

Med vår revolutionerande integrationsplattform gör Zwapgrid det enklare för redovisningsbyråer, SaaS-bolag och företag att skicka data mellan många system, banker och betalningslösningar.

Redovisningsbyråer kan arbeta effektivare med betalningar och redovisning för många kunder som använder olika system. SaaS-Bolag kan använda Zwapgrid för att erbjuda sina kunder en lång rad integrationer utan att sköta integrationerna själva. Företag inom t ex ehandel kan koppla ihop sin e-handelsplattform och sitt redovisningssystem så att de kan skicka och ta emot information från varandra.

Markerad produkt

Zwapgrid integrationer för företag

Vi kopplar samman Nordens mest efterfrågade system för ekonomi, fakturering, e-handel och betalningar. Eftersom alla system i vår plattform redan är ihopkopplade är det bara att starta ett konto hos oss och aktivera de system som ni vill använda. Zwapgrid har i dagsläget flera av de viktigaste systemen kopplade mot vår integrationsplattform. Bland systemen finns bland annat Klarna, Stripe, SEB, Nordea, Harvest, Fortnox, Visma, Woo Commerce, Shopify och Pipedrive.

Läs mer »

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top