Trintech

Trintech

Trintech erbjuder världsledande programvara för att effektivisera bokslutsarbetet

Trintech är ledande inom att tillhandahålla finansiella bokslutslösningar. Trintechs mjukvara uppfyller behovet hos alla finansproffs och idag förlitar sig över 3 500 kunder med mer än 300 000 användare i över 100 länder – inklusive de flesta av bolagen på Fortune 100 – på Trintechs lösningar för att hjälpa till att hantera sitt bokslutsarbete.

Vi har olika lösningar som passar ditt företag och uppdrag, oavsett om det är ett stort etablerat företag eller en mindre växande organisation – vi har en lösning som är optimal för just ditt företag. I Sverige arbetar vi främst med produktfamiljen Adra® Suite som består av produkterna Matcher, Balancer, Task Manager och Analytics.

Trintechs Adra® Suite arbetar tillsammans med att automatisera och effektivisera arbetsuppgifter, förbättra noggrannheten och minska risker – för en bättre hantering av bokslutet. Adras lösningar är speciellt designade och utvecklade för att enkelt hantera information från alla typer av ERP-system och försystem per automatik. Detta göra att du kan stänga snabbare, och med större tillit till de rapporterade siffrorna.

Vi anser att vägen till ett lyckat och effektivt bokslut inkluderar:

• Automatiserad flervägstransaktionsmatchning med Adra® Matcher som gör att du kan fokusera på att hantera avvikelserna.
• Matchade transaktioner som smidigt integreras med balansavstämningen med Adra® Balancer.
• Centraliserade checklistor och dokument som möjliggör full insyn och kontroll över hela bokslutsprocessen från början till slut med Adra® Task Manager.
• Skräddarsydda rapporter och dashboards som belyser möjligheter till förbättring med Adra® Analytics.

Vill du ha mer information? Du kan läsa här: https://www.trintech.com/se/ eller så är det bara att kontakta oss så berättar mer.

Adra Suiten

Adra Suiten

Trintechs Adra® Suite arbetar tillsammans med att automatisera och effektivisera arbetsuppgifter, förbättra noggrannheten och minska risker – för en bättre hantering av bokslutet. Adras lösningar är speciellt designade och utvecklade för att enkelt hantera information från alla typer av ERP-system och försystem per automatik. Detta göra att du kan stänga snabbare, och med större tillit till de rapporterade siffrorna. Vägen till ett lyckat och högfungerande bokslut med Adra innebär: – Automatiserad flervägstransaktionsmatchning med Adra® Matcher som gör att du kan fokusera på att hantera avvikelserna. – Matchade transaktioner som smidigt integreras med balansavstämningen med Adra® Balancer. – Centraliserade checklistor och dokument som möjliggör full insyn och kontroll över hela bokslutsprocessen från början till slut med Adra® Task Manager. – Skräddarsydda rapporter och dashboards som belyser möjligheter till förbättring med Adra® Analytics. Vill du ha mer information? Du kan läsa här: https://www.trintech.com/se/adra/ eller så är det bara att kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top