Simployer

Simployer – med passion för både människor och innovation. I 40 år har vi på Simployer sett till att förenkla arbetsvardagen för tusentals nöjda kunder. I dagsläget har vi över 1,2 miljoner användare runtom i Sverige och Norge som använder våra tjänster.
Med Simployer får du HR-programvara och personligt stöd i en och samma lösning. Allt för att du ska få mer tid till värdeskapande HR och ledarskap, istället för onödig och tråkig administration. Genom att stötta arbetsgivare och skapa förutsättningar gör vi det möjligt för anställda att nå sin potential. Ganska enkelt egentligen!

Förutom HR är vi dessutom marknadsledande när det kommer till lärande och expertstöd för arbetsvardagens alla knepiga frågor – från ekonomi och internationellt arbete till dataskydd! Simployer ger dig den senaste kunskapen från de vassaste experterna på marknaden inom:

HR
Lön
Skatt
Moms
Internationellt arbete
GDPR

Vi arbetar utifrån konceptet att ge dig ett svar när du behöver – så att du kan känna dig trygg i dina beslut.

Kort och gott: vi gör det enkelt att vara en bra arbetsgivare!

Simployer Experthjälp

Känner du dig osäker på lagar och regler? Är det svårt att hänga med i de senaste nyheterna? Vill du diskutera med någon om just din fråga? Servicepaketen ger dig tryggheten och stödet du behöver för att ta rätt beslut i din arbetsvardag – varje dag! Välkommen till en enklare arbetsvardag! I våra servicepaket hjälper vi dig med arbetsvardagens alla svåra frågor inom HR, Lön, Ekonomi och dataskydd. Sveriges främsta experter finns också bara ett samtal bort för vägledning.

Läs mer »

Kontakta oss