Scancloud AB

Med elektronisk faktura- och orderhantering spar du tid, minskar kostnader och ökar säkerheten. Vi har de bästa lösningarna på marknaden för stora som små företag, myndigheter och offentlig sektor, både vad gäller Leverantörsfakturahantering och Kundfakturahantering.

Vår roll är att hela tiden effektivisera i Era befintliga fakturaflöden både på kund- och/eller leverantörssidan.
Det gör vi genom att vi är oslagbara på att förflytta tråkiga pappersfakturor, som till stor del måste hanteras manuellt, till mer effektiva elektroniska fakturor.
Eftersom vi kan integrera direkt med ditt affärssystem, ordersystem eller fakturahanteringssystem får du ett flöde som är effektivt, tillförlitligt och inte minst miljösmart. Det gör att våra tjänster blir billigare. Ni, och Era kunder/leverantörer sparar mer tid, och miljön blir gladare.

Alla kan inte hantera e-fakturor ännu. Därför hjälper vi även till att skanna och tolka pappersfakturor som du får in och printa, kuvertera och skicka de som ska ut.

Scancloud Connect In

Scancloud Connect In hanterar alla dina leverantörsfakturor. Scancloud tar emot papper, pdf och elektroniska fakturor, verifierar innehållet och levererar i önskvärt format till ert system.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top