Scancloud AB

Scancloud AB

Med elektronisk faktura- och orderhantering spar du tid, minskar kostnader och ökar säkerheten. Vi har de bästa lösningarna på marknaden för stora som små företag, myndigheter och offentlig sektor, både vad gäller Leverantörsfakturahantering och Kundfakturahantering.

Vår roll är att hela tiden effektivisera i Era befintliga fakturaflöden både på kund- och/eller leverantörssidan.
Det gör vi genom att vi är oslagbara på att förflytta tråkiga pappersfakturor, som till stor del måste hanteras manuellt, till mer effektiva elektroniska fakturor.
Eftersom vi kan integrera direkt med ditt affärssystem, ordersystem eller fakturahanteringssystem får du ett flöde som är effektivt, tillförlitligt och inte minst miljösmart. Det gör att våra tjänster blir billigare. Ni, och Era kunder/leverantörer sparar mer tid, och miljön blir gladare.

Alla kan inte hantera e-fakturor ännu. Därför hjälper vi även till att skanna och tolka pappersfakturor som du får in och printa, kuvertera och skicka de som ska ut.

Vi är er helhetsleverantör på samtliga fakturaflöden!

Scancloud Healthcheck

Scancloud Healthcheck

Med Scancloud eGate Healthcheck upptäcker du problem innan det blir problem, smart va? All den samlade information du behöver för att ta avgörande beslut i din kund eller leverantörsrelation. Har ni idag fakturahantering via Scancloud så kan vi som tilläggstjänst erbjuda eGate Health Check som ett mycket effektivt verktyg för att hålla koll på ert kund och/eller leverantörsregister. Vi erbjuder tre stycken nivåer för dig som har olika behov att se information. Nivåerna är Basic, Premium och Ultra. I Basic kan du till exempel se: Statistik över antal kunder och leverantörer Gradering enligt principen grön, gul och röd efter antal och efter risknivå Utöver funktionaliteten i Basic kan du i Premium bland annat se: Låg kreditvärdighet Bluffbolag F-skatt saknas Ökänd revisor Ökänd adress Notis i revisionsberättelse I Ultra ser du lite extra i tillägg till data som finna i Basic och Premium: Ekonomisk information Omsättning Vinst / Marginal Tillgångar Soliditet Aktiekapital Antal anställda Ägare Styrelse Adresser Bank och Postgiro Med analyser hjälper vi er att se mönster i olika nivåer. Ni får överskådligt reda på data om era kunder och leverantörer. Med den data som ni ser i eGate Health Check kan ni sedan ta medvetna affärsbeslut och minska era risker. Med Scancloud eGate Healthcheck kan du söka på Sveriges alla företag som är dina aktiva kunder och leverantörer och kontrollera dem, och hela tiden ha kontroll över vilka aktuella risker som finns med dina aktiva kunder och leverantörer Som sagt, den som vet mest vinner.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top