RSM
RSM

RSM

Om oss

RSM erbjuder ett brett utbud av ekonomitjänster som kan skapa stora värden, underlätta ditt företags utveckling och säkerställa att du fattar rätt ekonomiska beslut för din verksamhet – alltid med den personliga relationen i centrum.

Nyheter

Jobbannonser

Erfaren utvecklare av SharePoint och Microsoft 365

Nu breddar RSM Sverige sitt utbud genom att även erbjuda IT tjänster. Har du en god känsla för service och ett brinnande intresse för teknik, säkerhet och innovation samt vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Under våren 2023 kommer vi lansera vår nya tjänst som ett komplement till den finansiella expertisen vi erbjuder idag. Satsningen är fokuserad på områden inom IT-Revision, säkerhet, data och dokumenthantering i Microsoft miljöer.

Vi kommer att erbjuda lösningar till befintliga och nya kunder, där det ställs höga krav på processoptimerade lösningar med högt fokus på säkerhets- och compliance policy.

Under uppstartsfasen öppnar vi upp flera olika positioner där man får möjlighet att delta på vår resa att utveckla ett nytt område. Du har därmed möjligheten att vara med från början, arbeta med att ta fram ramverk och standardlösningar samt att delta i uppstartsgruppen som utformar vårt nya område.

Läs mer »

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top