Ray Insight AB

Ray Insight erbjuder kunden rådgivning kring sin affärsidé och hjälp till att upprätta affärsplan och budget för att söka lån på de olika kreditinstitut, starta bankkonto eller helt enkelt söka Starta Eget Bidrag på Arbetsförmedlingen. Rådgivningen kan ges på arabiska, persiska, franska, engelska och svenska.

Vår vision är att fler framgångsrika företag ska drivas av kompetenta företagare.
Att hjälpa kunden vid start, utveckla och följa upp företagsresan, bidra med kompetens eller kontakter när det behövs är det vi strävar efter.
Vårt mål är att kunna hjälpa så många kunder som möjligt att förstå innebörden av att driva eget i Sverige, få förutsättningarna att ta stegen i rätt ordning och lära sig och förstå den svenska affärskulturen för att kunna lyckas.

Markerad produkt

Rådgivning

Vi erbjuder kunden rådgivning kring sin affärsidé och hjälp till att upprätta affärsplan och budget för att söka lån på de olika kreditinstitut, starta bankkonto eller helt enkelt söka Starta Eget Bidrag på Arbetsförmedlingen. Rådgivningen kan ges på arabiska, persiska, franska, engelska och svenska. Vår vision är att fler framgångsrika företag ska drivas av kompetenta företagare. Att hjälpa kunden vid start, utveckla och följa upp företagsresan, bidra med kompetens eller kontakter när det behövs är det vi strävar efter. Vårt mål är att kunna hjälpa så många kunder som möjligt att förstå innebörden av att driva eget i Sverige, få förutsättningarna att ta stegen i rätt ordning och lära sig och förstå den svenska affärskulturen för att kunna lyckas. Vår kund är – Den som bär på en idé och vill göra en affärsidé av den – De som behöver hjälp och stöd i start och registreringsprocessen – Personer med utländsk bakgrund eller svenskar som behöver vägledning och hjälp genom processen – Personer med utländsk bakgrund som inte kan skriva/fylla i sina handlingar på grund av språksvårigheter. Tjänsten är uppdelad i olika kategorier: – Erbjuda kunderna Rådgivning kring sin affärsidé på andra språk – Hjälp med att upprätta Affärsplan och Budget för att söka lån eller Starta Eget Bidrag – Upplysning om nödvändiga tillstånd för sin verksamhet/Bransch – Hjälp med start och registreringsprocessen – Hjälp med Företagsförvärv – Medling mellan kunden &eventuella konsulter/samarbetspartner – Hjälp med låneansökan och kundkännedom blanketter – Hjälp med möte med Banken och andra kreditinstitut Till Dig som går i tankar att starta eller driver företag säger vi: Tro på dig själv men var samtidigt ödmjuk, lyhörd och öppen. Gör vad du tycker om och tyck om vad du gör. Ha viljan att ständigt utveckla dig själv som person och i arbetslivet. Vi eftersträvar att få glädjas med våra kunder i deras framgång,

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top