Qred

Qred

Vi har hjälpt tiotusentals företag och vi är långt ifrån klara. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred lånat ut mer än 3 miljarder kronor till växande företag och på så sätt skapat mer än 5000 nya jobb.

Vårt egna, helautomatiserade kreditsystem gör det möjligt för oss att snabbt tillhandahålla företagare med det som behövs för dem att kunna växa sina verksamheter.

Factoring

Factoring

Fakturera och få betalt inom 24 timmar! Välj vilka fakturor du vill sälja. Vår fakturaportal är både enkel att använda och förstå. Fakturaköp Överlåt fakturan till oss och ni har pengarna inom 24 timmar. Vi köper alltid fakturan utan regress såvida er kund är kreditvärdig för beloppet – vilket betyder att vi står för risken! Fakturabelåning Är er kund inte riktigt kreditvärdig för beloppet har ni fortfarande möjlighet att finansiera fakturan mot regress – dock hjälper vi er alltid att driva in fordran hela vägen! Pengarna? De får ni direkt! Fakturaservice Är ni inte i behov av kapitalet just nu kan ni alltid välja att sätta era fakturor på service där vi sköter utskick, påminnelsehantering och vägen till inkasso om det skulle behövas. Läs mer på vår hemsida eller kontakta Daniel Lindh idag. Daniel Lindh 070 063 62 67 daniel.lindh@qred.com

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top