Pleo

Om oss

Pleo är en betalkortslösning för företag, som automatiserar kvittohanteringen och eliminerar utlägg i tjänsten. Med Pleo’s smarta företagskort kan medarbetare köpa allt de behöver i tjänsten, samtidigt som chefer behåller full kontroll och insyn i utgifterna.

Med Pleo kan medarbetare smidigt betala och fota sina kvitton i farten. Mobilappen kategoriserar automatiskt alla utgifter baserat på tidigare beteende och eliminerar helt behovet för privata utlägg och manuellt pappersarbete.

Pleo grundades i Köpenhamn 2015 av fintech-veteranerna Jeppe Rindom and Niccolo Perra, båda med flera års erfarenhet av att bygga framgångsrika finansiella produkter för det danska startup-företaget Tradeshift.

I dagsläget har Pleo över 7000 aktiva företagskunder i sex olika länder (Storbritannien, Danmark, Sverige, Tyskland, Irland och Spanien).

Pleo utsågs 2019 till “the Nordic Startup of the Year” och har idag över 200 anställda – från 42 olika nationaliteter – placerade på fyra kontor runt om i Europa (London, Stockholm, Berlin och Köpenhamn).

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top