PENNEO ApS

På Penneo arbetar vi med att hjälpa revisorer, redovisningskonsulter och ekonomer med att att hantera hela processen kring inhämtning av digitala underskrifter på era uppdragsbrev, årsredovisningar, protokoll och övriga dokument.

För att arbeta effektivt räcker det inte med att sätta två underskrifter på ett dokument. Det är så mycket mer som man blir tvungen att ta hänsyn till när man vill automatisera hela processen, och det är vad vi på Penneo strävar efter att göra bäst.

Kom gärna förbi vår monter och säg hej, vi ser fram emot att få möta er alla!

Penneo Sign

Penneo Sign

Med Penneo kan du signera PDF-filer digitalt. Det är bättre för miljön, snabbare, enklare och säkrare. Minska det manuella arbetet, se till att lagkrav följs och erbjud en bättre upplevelse. – Få dokument signerade snabbare utan att e-posta personer fram och tillbaka eller försöka boka dem för ett fysiskt möte. – Samla digitala signaturer från olika intressenter i en specifik ordning och få en fullständig översikt över hela processen. – Samla in personlig information som bilder av ID-kort eller bankuppgifter på ett säkert sätt och i enlighet med lagstadgade krav.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top