Nordic Backoffice

Nordic Backoffice är ett stabilt, flexiblet och resultatorienterad företag från Riga, som erbjuder och levererar backofficetjänster med hög kvalitet sedan 2007. Vi arbetar huvudsakligen med kunder från Sverige och Norge och har långa, goda relationer med våra kunder.

Dataverifiering. Fakturaverifiering är sedan 2007 vår kärnverksamhet och allt sedan dess dagligen har vi hanterat tusentals fakturor och olika dokument.

Förutom fakturor verifierar vi också enkäter, historiska dokument och texter.

Bokföringsassistans. Genom våra specialister inom bokföring erbjuder vi stöd och hjälp i ert företags dagliga bokföringsarbete. Vi arbetar på svenska, norska samt engelska och vi har erfarenhet av skandinaviska bokföringsregler.

Kvalitet först!
Vi anser att personalen är ett företags viktigaste resurs. Därför säkerställer vi att våra medarbetare är väl införstådda i företagsorganisation, kvalitetskrav, skandinaviska kulturnormer och affärsförståelse.

Bokföringsassistans

Genom våra specialister inom bokföring erbjuder vi stöd och hjälp i ert företags dagliga bokföringsarbete. Vi är flexibla och anpassar oss efter era hög- och lågsäsonger. Vi arbetar på svenska, norska samt engelska och vi har erfarenhet av skandinaviska bokföringsregler. Vid ett samarbete med oss betalar ni endast för den effektiva arbetstid som vi lägger ner. Vi gillar att ta hand om: kundfordringar, leverantörsfordringar, periodiseringar, avstämningar, fakturering, resekostnader, finansiella rapporteringar, lönelistor, kreditupplysningar, påminnelsehantering, dataverifiering.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top