Mirror

Vi är ett IT-bolag som i 30 års tid utvecklat våra kunders IT-system och IT-infrastruktur. Vi hjälper våra kunder att skapa kontakter och affärsmöjligheter genom digital kommunikation såsom exempelvis webb och e-handel men även att hantera sin verksamhet med effektiva system och stabil infrastruktur.

Sedan några år har vi beslutat oss för att använda vår erfarenhet, nyfikenhet och innovationslust till att utveckla våra egna molntjänster – mBiz affärssystem och mKey lösenordshanterare.
Med kunddriven utveckling, användarvänlighet i fokus samt en fantastisk support vill vi bidra till våra kunders framgång.

mBiz affärssystem

mBiz affärssystem – för företag i alla storlekar mBiz ärendehantering, arbetsordrar, tidredovisning, anläggningsregister och mycket, mycket mer! Arbetar du ute på fält? Ta med mobilen ut till kunden och ha full kontroll på uppgifterna som du ska utföra. Inga fler papper att släpa på! – Se arbetsorder i mobilen – Rapportera tid och material från fältet – Dokumentera, exempelvis med foto – Digitala checklistor Arbetar du på kontor (kanske till och med hemmakontor)? Då är det viktigt att kunna hålla reda på de olika uppdragen och all fakturering samt att kunna dela ärenden med dina kollegor. T – Koppla in företagets support-mail för smidig ärendehantering – Bevaka och fördela inkomna ärenden – Håll dialogen med kunden i ärendet, och ta hjälp av kollegan med knepiga frågor genom @mention-funktion

Läs mer »

Kontakta oss