LIFESTYLE|CAPITAL

Lifestyle Capital erbjuder rådgivningstjänster för ökad trygghet och ekonomisk tillväxt åt företag, institutioner och privatpersoner.
Vi tillhör förmedlarorganisationen Tydliga som är en av Sveriges snabbast växande och ledande organisationer inom detta område. Inom Tydliga är vi idag över 400 anställda, och finns på fler än 60 orter runt om i Sverige.
Genom en av Sveriges största försäkringsupphandlingar i samarbete med försäkringsbolagen kan vi erbjuda våra kunder kraftigt rabatterade avgifter, kopplat till ägarens och de anställdas försäkringar.

Ge ditt kapital rätt förutsättningar att växa!
Genom vår Private Banking-tjänst, Lifestyle Priority® öppnas dörrar till en värld fylld av förmåner och investeringsmöjligheter hos de främsta förvaltarna.
Lifestyle Priority® erbjuder vi våra klienter som har mer än 3 miljoner kronor i placerbart kapital.

Vår förvaltning är långsiktig och hållbar och skräddarsydd efter dina behov oavsett om du är en aktiv eller passiv investerare.
Hållbarhet är en naturlig del av vår verksamhet. Genom att vi arbetar med aktiv rådgivning kan vi välja in bolag som agerar etiskt och som verkar för minskad klimatpåverkan.
Vi föredrar att samarbeta med fondbolag som undertecknat FN:s principer (PRI) för ansvarsfulla och hållbara investeringar. På samma sätt väljer vi aktivt bort bolag som underpresterar inom aktuellt område.

Markerad produkt

Lifestyle Access®

Bättre villkor med Lifestyle Access. Lifestyle Capital erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut. För att detta skall vara möjligt måste erbjudandet vara brett och flexibelt. Med Lifestyle Access får Du som företagare tillgång till en av Sveriges största upphandlingar inom försäkrings- och pensionsområdet, där vi valt ut de bästa erbjudandena från respektive försäkringsbolag som är starka inom olika segment. På så sätt har vi skapat en heltäckande lösning med stor valfrihet och kraftigt förenklad administration. Kort om vår rådgivning Vår rådgivning har som syfte att hjälpa dig att analysera och förstå din egen eller ditt företags ekonomiska situation och vad Du kan göra för att förbättra den. Kort sagt, vi vill hjälpa dig att få en trygghet i din vardag och att nå dina mål med ditt sparande. Ett första möte med Lifestyle Capital inleds med att en finansiell rådgivare ger dig en “second opinion”*. Det innebär att vi jämför dina befintliga villkor när det gäller förvaltning, försäkringar, skatt och juridik. * 83% av företagen vi träffar väljer att anlita oss. Vid rådgivning hos oss erbjuder vi följande: – En helhetsanalys av din/ditt företags ekonomiska situation – Skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån dina behov och mål – Upp till 50% lägre avgifter på ditt kapital – Engagerade och erfarna rådgivare med hög kompetens – Enkel och smidig administration – De främsta villkoren och förmånerna för dig/medarbetaren – Tillgång till de främsta förvaltarna för ditt kapital – Hälsoförsäkring – för friskare medarbetare

Läs mer »

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top