Jurek Recruitment & Consulting

Jurek Recruitment & Consulting

Om oss

Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support.

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av marknadsledarna inom rekrytering och konsultuthyrning med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och London.
Jurek är specialister inom områdena juridik, ekonomi, HR, Business Support, Marknad & Kommunikation och Life Science & Engineering. Jurek brinner för att skapa den perfekta matchningen. För att uppnå maximal spridning söker vi alltid aktivt fram de mest passande kandidaterna genom våra befintliga nätverk och andra tillgängliga verktyg.
Dessutom låter vi alltid specialkompetens rekrytera specialkompetens. Det gör att vi kan vara effektiva och träffsäkra i matchningen. Att vara snabb är oerhört viktigt, men vi lägger lika stort värde i att det ska vara långsiktigt rätt. Därför kan vi stolt berätta att vår tillsättningsgrad och NKI är bland de högsta i branschen.
Vi tror att det är en bidragande anledning till att vi växt i snabb takt och belönats med utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri hela sex år i rad. Jurek brinner för Talang på lika villkor och driver sedan 2017 den viktiga branschrapporten Jurekbarometer. www.jurekbarometern.se

Nyheter

Jobbannonser

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top